annonce

Har du styr på alt til sommerferien?

Der er mange ting, man skal sørge for, når kufferten skal pakkes og sommerferien kalder.

Der er næppe nogen følelse, der er så rar, som når ferien er bestilt, og man blot kan læne sig tilbage og fyldes med glæde og positive forventninger. Selvom det kan virke ligetil og overskueligt, så er der faktisk en del ting, man bør have styr på, inden ferien påbegyndes - det gør sig især gældende, hvis I er en hel familie, som skal afsted.

Lav en tjekliste

Det er altid en god idé at begynde at tænke på alt det, man skal have med i god tid, når man skal på ferie. Det mest fornuftige vil være at lave en tjekliste - på den måde er man sikker på, at alt er sørget for, når man skal afsted. Tjeklisten er den bedste måde at skabe et overblik på, så alt er pakket, og så kan man med fordel drage på ferie med ro i maven.

Uanset om det er storbyferie, badeferie eller noget helt tredje, så er der med garanti flere ting, der skal sørges for. Der er både det rigtige tøj til alt slags vejr, badetøjet, udstyr, penge og vigtigst af alt; passet. Uden et pas er det nemlig ikke muligt at komme afsted, så det er i allerhøjeste grad det vigtigste element at have styr på.

Har du husket dit pas?

Den værst tænkelige situation er at stå i lufthavnen, klar til at tjekke ind, og så rækker man hånden ned i lommen eller i tasken for blot at blive grebet af panik. Ens pas er der ikke, selvom man var sikker på, at det var pakket ned. Stressen indtager, og det er umuligt at nå tilbage frem og tilbage, inden flyet letter.

Det er derfor vigtigt, at man sørger for at huske sit pas. Selvom der er styr på passet, og man rent faktisk formår at have det med, så er der faktisk flere ting, man også bør tænke på og have i orden hvad angår selve passet.

Har du tænkt på dit pasfoto?

Først og fremmest, så udløber ens pas af og til, hvilket kan ende med at være et afgørende element for, om du kan komme på ferie eller ej. Derfor vil det være en god ide, at man i god tid sørger for, at passet er fornyet inden sidste frist, så det ikke skal stå i vejen for en god ferie.

Hvis man skal have fornyet sit pas, så er det ligeledes essentielt, at der er styr på et godt pasfoto, som overholder alle de regler og krav, der er opstillet for pasfoto til pas og kørekort. Den bedste måde at sikre sig at pasfotoet lever op til alle betingelser, er ved at få billedet taget hos en professionel fotograf.

Her sørger Foto Larsen for, at alt er, som det skal være, så du er sikret et godt billede samtidig med, at du ikke skal være bekymret for, at det ikke bliver godkendt til eksempelvis dit pas. På den måde er der ingen bekymringer, der er styr på pas og tjekliste, og så er ferien sikret på bedst mulig vis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.