annonce

Havedagen går hurtigere med ordentligt maskineri

Hvis man vedligeholder store haver eller skove, kræver det noget ordentligt kram for at komme til bunds

Ordentligt kram, der kan noget. Især når man skal til bunds i haven eller naturen. Hvis man er skovejer så ved man også godt, at man ikke altid bare kan lade naturen vokse vildt og voldsomt. Selv hvis man bare har en græsplæne, kan man heller ikke bare lade den være, hvis den skal står skarpt. Især i sommerperioden vokser græs, planter og ukrudt hurtigt og man er ude med sin plæneklipper mindst én gang i ugen, hvis man vil holde græsset nede.

Det kræver ordentlige havemaskiner, der kan holde til det hårde havearbejde naturen kræver; sten, grene og meget andet betyder at udstyret skal være robust og sikkert. Og så gør det rigtige udstyr jo altid opgaven nemmere.

Det du leder efter, et sted

Det er rart når man er aktiv i haven, skoven, parken eller et helt andet sted, at man kun skal et sted hen når man mangler udstyr eller tilbehør. Det kan man i hvert fald ved Østervrå Motor & Cykelcenter. De har et kæmpe udvalg af udstyr, som kan klare mosten. Hvad end det er plæneklippere eller hækkesakse. De har også et kæmpe udvalg af udstyr til rydning og trimning af skovarealer. Både motorsave og diverse udstyr man bruger undervejs.

Hvis du råder over store græsarealer, kan det være en hård kamp at holde græsset pænt. Om det er til dig selv eller en virksomhed, kan et køb af stor havetraktor gøre havearbejdet nemmere at overskue, så tiden kan bruges fornuftigt andet steds. Hertil findes der også en masse ekstraudstyr, som river og græsopsamlere.

Spørg hvis du er i tvivl

Det er en stor og rodet verden med udstyr. Men der er altid hjælp at hente hvis du er i tvivl om lige hvad udstyr der skal bruges, eller hvordan man bruger det. Det er ikke altid nemt at finde rundt i, men der er altid kompetente mennesker at spørge, når man bevæger sig ned i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.