annonce

Her er det bedste smørrebrød i København

Dansk smørrebrød har en lang og hæderkronet historie, der hylder den gode smag med gode råvarer.

Faktisk er smørrebrød af denne grund nået langt ud over landets grænser, og er intet mindre end et af Danmarks mest berømte varemærker. Netop fordi smørrebrød er ensbetydende med alt hvad der er dansk, så er vi danskere også særdeles kræsne når det kommer til godt smørrebrød. Når det nu forholder sig på denne måde, så er det store spørgsmål så; hvordan finder man byens bedste smørrebrød?

Et godt på på byens bedste smørrebrød

Café Gammeltorv har eksisteret under det grønne træ siden 1910, og kan uden svinger i valsen kaldes for eksperter i smørrebrød. Ved at besøge deres hjemmeside vil du kunne se, at der faktisk er noget om snakken. Denne traditionelle frokostrestaurant har deres daglige gang i en mindst lige så traditionel bygning, der ligger smukt ved Gammeltorv i det indre København. Faktisk har bygningen rødder helt tilbage til 1795, hvor den blev opført oven på byens tidligere rådhus, der desværre gik op i lys lue ved en større ildebrand det selvsamme år. Når dette så er sagt, så er Cafe Gammeltorv langt mere end blot en ældgammel historie. Den er nemlig en af landets fornemste udøvere i kunsten at lave et godt stykke smørrebrød, og er i københavnsk optik uden tvivl kandidat til byens bedste smørrebrød.

Cafe Gammeltorv hviler ikke på laurbærene

Der er altid en tendens til at man kommer til at læne sig op af ens succes som restaurant, men dette er bestemt ikke tilfældet med Cafe Gammeltorv. Restauranten har nemlig gjort en dyd ud af ikke at hvile på deres laurbær. Dette kommer blandt andet til udtryk i deres tilgang til deres råvarer, hvor der i høj grad anvendes ansvarligt producerede råvarer, der tager hensyn til dyrenes velbefindende. Derudover så har restauranten de seneste år introduceret en særskilt smørrebrødsmenu, der henvender sig til byens mange vegetarer og veganere. De skal jo ikke snydes for godt smørrebrød blot fordi de vælger at spise etisk forsvarligt.

Føl historiens vingesus, når du træder ind ad døren

Selvom der er masser af innovation og fornyelse at spore hos Cafe Gammeltorv, så vil man som besøgende ikke kunne undgå at føle sig som del af en lang og glorværdig historie. Dette kan f.eks. ses på restaurantens indendørs indretning, der stort set tager sig ud på præcis den samme måde som da den bliv stiftet i 1910. Som Københavns måske stærkeste bud på byens bedste smørrebrød, så kan du altså som besøgende forvente dig alle de kendte klassikere – serveret på en flot og moderne måde. Alt sammen serveret med iskold fadøl, og et kæmpe udvalg af god snaps.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.