annonce

Her er det rigtige fundament til en sikker legeplads

Som forældre har du sikkert oplevet, at dit barn falder og det egentlig ser ret voldsomt ud. Nogle gange rejser dit barn så måske bare op, og det er som om, at intet slet ikke er hændt. Andre gange er det desværre lidt mere alvorligt.

Børn skal have lov til at lege uden, at de skal gå rundt og frygte at slå sig. Det samme gælder dig som forældre. Du skal være i stand til at lade dit barn være fri i sine lege.

For at undgå, at børnene slår sig i deres frie lege, så kan man få installeret gummifliser. Gummifliser er faktisk et form for faldunderlag, da fliserne er bygget således, at det påtager sig det værste stød. Dermed, hvis det skulle ske, at dit barn faldt, så er faldet betydeligt blødere på gummifliserne end noget andet. Du kan altså som forældre være meget mere tryg, hvis den lokale legeplads stod på gummifliser.

Men gummifliser behøver ikke kun at befinde sig på legepladsen. Det kan faktisk også være en rigtig god idé at lægge disse fliser omkring trampolinen derhjemme eller under gyngen. Derfor kan du også få fliserne i forskellige farver og størrelser, så de måske endda også ender med at pynte på huset derhjemme.

Gummifliser - det oplagte motionsgulv

Står du med tankerne om at få udvidet dit styrkerummet derhjemme, så er det en rigtig god start at få lagt det bedste fundament på gulvet. Gummifliser er mere end egnet til at være motionsgulv, da det kan modstå store kræfter, hvis du nu skulle smide en stor vægt på gulvet. Fliserne er blødere end almindeligt gulv, hvilket gør, at det bestemt også er rarere at lave øvelser, som vedrører at hoppe eller ligge på gulvet. Mest af alt så skåner fliserne dine ben og ryg, da modstanden fra dem til dig er relativt lav.

Fliserne er nemme at montere. De kan forbindes sammen, så de er koblet sammen, hvilket er med til at skabe en stærk konstruktion. Fliserne bliver heller ikke på samme måde berørt af den naturlige luft. Skulle de alligevel blive lidt snavset i naturen, så er de nemme at gøre rent. De behøver ikke meget mere end rent vand fra en højtryksspuler. Opløsningsmidler og kemikalier bør nemlig holdes væk fra fliserne. Så alt i alt, er der altså mange goder ved at få anlagt gummifliser frem for de klassiske anvendelser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.