annonce

Her er fordelene ved at vælge leasing?

At lease en bil kan have mange fordele, og det kan være et godt alternativ til køb af bil.

Overvejer du at lease din næste bil, men er du i tvivl om, hvad fordelene ved leasing egentlig er? I så fald kan du nedenfor læse om en lang række af de fordele, som man opnår ved privatleasing af bil.

Service og vedligehold

Hvis man vælger at lease sin bil, så står leasingselskabet for det meste for både service på bilen samt vedligehold i løbet af hele leasingperioden. Ved at lease sin bil undgår man derfor i høj grad uforudsete omkostninger, hvis der skulle ske noget med bilen.

Mulighed for ny bil

En markant fordel ved at lease sin bil er, at man har mulighed for at få en ny bil ofte. Er man derfor typen, som går meget op i at køre i de nyeste biler og prøve forskellige biler af, så er leasing altså her en stor fordel.

Intet værditab

Hvis du kan lide at få en ny bil ofte, vil en af fordelene ved leasing også være, at du slipper for at stå tilbage med et stort værditab på din bil, hver gang du ønsker at købe en ny. Dette skyldes, at du blot afleverer leasingbilen tilbage, når du ikke skal bruge den mere. Af denne grund undgår du derfor også besværet med at skulle sælge din bil og sammenligne hvilke priser, som du kan få ved forhandlere kontra private.

Faste udgifter

Når man leaser en bil, så vil man have faste udgifter til bilen hver måned. Er man derfor typen, som godt kan lide at have styr på sin økonomi og have et godt overblik, så kan leasing altså være en rigtig god ide. Du bør dog være opmærksom på, at de faste udgifter vil svinge, hvis du kører flere kilometer end det, som du har opgivet, da du underskrev leasingkontrakten. Sørg derfor for at have en stabil hverdag i forhold til kørsel, hvis du ønsker at lease en bil.

Bedre priser

Da leasingselskaber er større virksomheder, som indkøber mange biler ad gangen, så kan de ofte opnå mængderabatter ved køb. Dette kan komme dig som leasingtager til gode, da du af denne grund vil have mulighed for at få en fordelagtig pris.

Intet lån

En anden fordel ved leasing er, at man ikke skal ud at optage et lån. Af denne grund skal man derfor ikke få bevilget et lån fra sin bank, som kan være begrænset af ens økonomiske situation. Med leasing er du fri for denne lange proces og undgår samtidig at skulle optage store lån, som skal afdrages over en længere periode.

Lav udbetaling

Vælger man at lease en bil fremfor at købe en bil, så vil man ofte skulle give en mindre udbetaling. Ved leasing skal man kun give en startbetaling på 5-10%, hvorimod man ved køb af bil skal give en startbetaling på 20%.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.