annonce

Hjemmemalet keramik på malerværksted i København

Leder du efter en ny og sjov aktivitet, eller måske en helt ny hobby, til dig og din familie, så kan du slippe kreativitet løs med hjemmelavet keramik.

Her sætter kun fantasien grænser for hvad du vil male på keramikken. Det er et perfekt frirum for dig som voksen, men især også for børn og unge. De kan her fordybe sig i kreativiteten og bruge deres fantasi.

Der ligger flere malerværksted i København, hvor du kan vælge dit eget keramik som du gerne vil male på. Vi guider her til, hvor du kan finde et malerværksted i København.

The Fiddlery malerværksted i København

The Fiddlery er et nyt malerværksted i København , og de vil gerne give danskerne tid til at fumle igen. Fumle med keramik, strik, billedkunst og mange andre kreative udfoldelser. Deres værksted ligger på Østerbro, og her kan du købe et abonnement som giver adgang til alle deres kreative aktiviteter, herunder deres værkstedsområder, undervisning og workshops.

Du kan altså tage familien under armen, og male dit eget keramik, som kan blive jeres eget personlige keramik i hjemmet, eller måske som en fødselsdagsgave til dine nære. Måske du vil male et flot krus til din bedstemor, en vase til din mor, eller et flot fad til køkkenet som kan bruges til servering når der er selskab.

Udvalget er stort hos deres malerværksted i København, og du bestemmer helt selv hvilket stykke keramik du gerne vil male på, samt hvilke farver du gerne vil male med.

Brændt mal-selv café

Hvis du er på udkig efter et malerværksted i København omegn, kan du i Gentofte finde mal-selv caféen brændt. Her tilbyder de en masse forskelligt færdiglavet keramik, som børn og voksne kan male på. Du kan vælge mellem krukker, figurer, tallerkener og meget mere.

Du kan enten blive på den hyggelige café, eller tage dit keramik og udvalgt maling med to-go. Vær opmærksom på at der er et minimumsbeløb på 500 kr. man skal købe for, hvis man gerne vil tage keramik og maling med hjem. Sidder du i caféen, er der ikke noget minimumsbeløb.

Slip kreativiteten løs i et malerværksted i København og omegn! Om du mangler en aktivitet til den kommende efterårsferie, juleferie eller andre fri dage, måske bare som en weekendoplevelse eller din helt nye hobby, så skal du afprøve maling på keramik.

Det giver en ny oplevelse af fordybelse og kreativitet, og så er det heller ikke helt dårligt at kunne sige til sit selskab, at det fad, kopper, krus, vase eller andet, det har man selv lavet.

Bliv inspireret af andre personer som har været på malerværksted i København - find instagram sider eller billeder på pinterest som kan inspirere din næste kreation.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.