annonce

Hobby campingvogne storsælger denne sommer

En rigtig campingvogn er en Hobby campingvogn. Sådan har tilhængerne af det populære tyske campingmærke sagt, lige siden den første Hobby campingvogn forlod fabrikken i Fockbeck i Tyskland i 1967. Lige siden har Hobby været med til at definere både indretning og komfortniveau i den moderne campingvogn.

Coronapandemien har sat ild under salget af campingvogne. Det startede allerede sidste år, hvor vi for første gang siden Anden Verdenskrig ikke kunne rejse uden for landets grænser i sommerferien. Den udvikling ser ud til at forsætte i år, hvor der stadig er en stor del af de populære feriemål, som slås med høje smittetal.

Hobby campingvogne er stadig det populære valg

Derfor har de haft ekstra travlt hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev. For både nye og brugte campingvogne forlader den populære nordjyske campingforhandler i et rasende højt tempo.

”Vi har svært ved at følge med, og særligt når det gælder Hobby campingvogne, går det stærkt”, fortæller de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter.

”Tyske Hobby har nemlig altid haft en stor og trofast fanskare. Derfor er der også mange førstegangskøbere, som er blevet rådet til at vælge netop Hobby, når de har spurgt venner og familiemedlemmer med egen campingvogn til råds”, forklarer de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter.

Hobby campingvogne og autocampere

Det startede i Fockbeck i Tyskland i 1967. Her kørte den første Hobby campingvogn fra fabrikken, og da Tyskland 5 år senere var værter ved VM i fodbold i 1972, var 4.999 andre fulgt efter.

Samme år lancerede Hobby det revolutionerende galvaniserede chassis. Det gav en holdbarhed på Hobbys campingvogne, som datidens konkurrenter ikke kunne hamle op med. Og året efter lancerede Hobby deres særlige bakautomatik. Så da der stod 1976 på kalenderen, var yderligere 20.000 campingvogne kørt ud på vejene i Europa fra fabrikken i Fockbeck.

11 år senere – i 1984 – lancerer Hobby deres første autocamper. Og siden har Hobby været først med alt lige fra kassetterullegardiner over kassettetoilettet og til mange af de andre indretningsmæssige og teknologiske detaljer, de fleste anser for en selvfølgelighed i en campingvogn i dag.

Hobby kører stadig forrest

Her næsten 40 år senere, er det stadig Hobby som går foran med både teknologi, indretning og design. Også størrelsesmæssigt er det til at finde nye og brugte Hobby campingvogne til salg , som passer til både din families og din bils størrelse.

Vælg lige fra den lille, kompakte og ultralette Ontour, som kan trækkes af selv en mindre familiebil og til den velkendte Hobby-klassiker Prestige, som nærmere er et hotel på hjul end en campingvogn.

Se de mange Hobby-modeller hos Brønderslev Campingforhandler og Trailercenter i Nordjylland .

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden