annonce

Hold fri fra jobbet i haven

Sommeren er for alvor på vej

Sommeren er for alvor på vej, og du ønsker garanteret ligesom mange andre, at få brugt en masse tid i din have sammen med familie og venner - dog kan din have se en smule trist og slidt ud efter en hård vinter. Så hvad kan du gøre? Læs med her og få tre måder hvorpå du kan glemme alt om timeregistrering og stress på jobbet og friske din have op. Der findes et hav af forskellige muligheder!

Invester i lækre, nye planter

En af måderne hvorpå du kan opnå en lækker, ny og opfrisket have, er ved at investere i en masse smukke, nye planter, som kan pynte overalt i din have. Ikke nok med, at det kan pynte med en masse fine blomster og planter rundt i din have, er det også rigtigt godt for økosystemet i din have. Det er altså bare med at få hevet nogle planter hjem til haven!

Dekorer med lyskæder og pynt

En anden måde hvorpå du kan friske din have en smule ekstra op, og gøre den mere hyggelig, er ved at dekorere den med diverse forskellig pynt. Det kan for eksempel være en flot lyskæde, der kan være med til at lyse dine sommeraftener sammen med venner og familier op. Markedet for lyskæder er stort - du kan blandt andet finde lyskæder med timer. Udover en fin lyskæde, kan du også investere i andet pynt som eksempelvis krukker, sten eller udendørsmøbler med fine detaljer.

Ryd op og ryd ud!

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du bruge tiden op til sommer på at få ryddet op og ryddet ud i din have. Du kan investere i nyt udendørsgrej som en ny plæneklipper, vindblæser eller meget andet. Du kan få slået græsset, som måske har fået lov at gro hele vinteren, eller du kan klippe hækken, som er groet lidt vildt. Du kan få fjernet de planter, som nu er døde og ikke kan blomstre til sommer. Ved at rydde op og rydde ud, gør du plads i haven til nye lækre ting og minder med din familie og venner. Det kan være svært at komme i gang med oprydningen, men bruger du gode og effektive udendørsredskaber, kan du sagtens opnå en flot og prangende have, som kan stå flot hele sommeren igennem - dette kræver dog en smule vedligeholdelse en gang imellem.

Nu er du klar til at starte et nyt haveeventyr - held og lykke!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.