annonce

Hold skiferien i Livigno og nyd fantastiske pister og godt vejr

Hvis du er en af de mange danskere, der drømmer om at komme på skiferie i den nærmeste fremtid, så er du kommet til det helt rette sted.

Her i denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvor den næste skiferie bør gå til, og i dette tilfælde er det Livigno i Italien.

Livigno er et kendt skisportsområde i Italien, der er velbesøgt af skiløbere fra hele Europa, og det er en oplagt destination, hvis du skal på skiferie med børn eller med voksne, der ikke har særlig stor erfaring med at stå på ski. På trods af dette er det dog også et fantastisk skisportsområde for øvede og de mere erfarne skiløbere – læs med her i denne artikel og find ud af hvorfor.

Fordelene ved at tage til Livigno

Der er rigtig mange gode grunde til lige netop at vælge at tage på en Livigno skiferie frem for at tage på skiferie andre steder i Europa. Livigno er en by, der har utroligt meget at byde på, både hvad angår selve skiløbet, men i høj grad også i forhold til livet uden for pisterne. Hvilke fordele der er ved at tage til Livigno kan du blive klogere på nedenfor:

1.Livigno er en toldfri by

2.Byen er utrolig hyggelig

3.Pisterne er altid velpræparerede

4.Solen skinner (næsten) altid

5.Der er masser af gode shoppingmuligheder

1. Livigno er en toldfri by

Livigno er en toldfri by, hvilket har den helt store fordel, at det er utroligt billigt både at spise ude og shoppe. Du kan nemlig spare tolden på alle dine varer, så skal du købe parfumer, alkohol eller andet med hjem, eller ønsker du at spise god mad på restauranterne i byen, er det oplagt.

2. Byen er utrolig hyggelig

Livigno er en utrolig hyggelig by, der emmer af god stemning og masser af den. Der er rigtig mange små og hyggelige restauranter i byen, og om eftermiddagen kan man gå op af shoppinggaden gennem hele byen for at kigge på butikker og nyde den gode stemning.

3. Pisterne er altid velpræparerede

Det er noget af det vigtigste, når man skal på skiferie – at pisterne er i orden, og det kan man roligt regne med, at de er i Livigno.

4. Solen skinner (næsten) altid

Livigno har en utrolig god placering rent geografisk, hvilket betyder, at solen ofte skinner – især i foråret.

5. Der er masser af gode shoppingmuligheder

Hvis du ikke har lyst til at stå på ski hele dagen, kan du begive dig ud på den lange gågade, der er spækket med masser af forskellige toldfrie butikker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.