annonce

Honda-forhandler: ”Vi læser det med småt for dig”

På udkig efter en ny bil? På udkig efter en Honda? Spørgsmålene er mange, når du skal købe en ny bil. Derfor er det vigtigt, at du får den rigtige rådgivning til, hvad dine behov kræver. Det at købe en bil, skal ikke være styret af tilfældigheder, men af velovervejede beslutninger. Derfor kræver det professionel hjælp at købe en bil.

Og den hjælp, den får du hos Auto-Centralen i Aalborg. Nordjyllands eneste Honda-bilforhandler . Det er ingen hemmelighed, at det for den almindelige forbruger kan være en jungle at skulle købe en ny bil. Det er svært at overskue, hvilke modeller og brands der kan imødekomme dine behov. Og som samtidig matcher dit prisleje.

Hos Auto-Centralen i Aalborg har de specialiseret sig i at hjælpe dig. ”Som et større bilhus møder vi mange forskellige mennesker. De har alle brug for forskellige ting, men én ting har de til fælles: Ønsket om en Honda og hjælp til at finde den bedste løsning.” Sådan fortæller Jesper Severinsen, daglig leder af salg hos Auto-Centralen i Aalborg.

”Du får mere end bare en Honda”

Det tager ofte mange prøveture og overvejelser at købe en ny bil. Men hos Auto-Centralen får du den fornødne hjælp til at købe din nye Honda. Jesper Severinsen forklarer: ”Vores største ønske er at finde den bil, der passer bedst muligt til dine behov. Vi har ingen intentioner om at sælge dig noget dyrere eller større, end hvad du ønsker. Der er med andre ord ikke gemt noget i dét, der står med småt.”

Og han forklarer videre: ”Hos Auto-Centralen får du faktisk mere end bare en Honda. Ud over at Auto-Centralen har alle Honda modeller på lager og klar til prøvekørsel sørger vi for, at du også får den bedste service, når bilen er din. Til hver eneste nykøbte Honda medfølger en omfattende garantipakke og assistance, hvis du oplever problemer på landevejen.”

Salgsmandens råd

Inden du møder op og er klar til prøvekørsel af din nye Honda, er det smart at have tænkt over tre ting: ”Vi kan give markant bedre rådgivning, hvis du møder velforberedt op – så går salgsprocessen hurtigere, og som kunde løber du ind i færre frustrerende blindgyder.” Sådan forklarer Jesper Severinsen og giver tre følgende råd:

1. Overvej dine behov

2. Hav styr på din økonomi

3. Afvej Honda leasing eller køb

Én ting er helt sikkert: Med en Honda, går du ikke galt i byen. Kontakt Auto-Centralen i Aalborg og få den hjælp, du har brug for. Så er du sikker på, at du vælger den Honda, der passer til dine behov.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.