Business

Hvis du er en flittig bruger af de sociale medier - især Instagram - har du måske også lagt mærke til et nyt modefænomen, der har floreret det sidste år.

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. jul 2019

Hop med på Instagram-modebølgen med farvede kontaktlinser

Det er nemlig blevet et helt normalt syn at se billeder af folk, der helt bevidst har to forskellige øjenfarver. Enten photoshoppet ind eller ved brug af farvede kontaktlinser. Vi ser nærmere på, hvad der kan ligne, en protest imod det normale skønhedsideal.

To forskellige øjenfarver. Ja, det lyder helt vanvittigt. Men det ændrer ikke på, at flere hopper med på modebølgen, så snart de ser kendte gøre det på Instagram. Ud over at bruge farvede kontaktlinser til dit kostume kan du altså også kun gøre brug af den ene linse og være en rigtig instagrammer.

Men faktisk er flere modeller (eller kendte for den sags skyld), man ser på Instagram, født med to forskellige øjenfarver. Denne tilstand kaldes heterokromi. Både Mehki Lucky, der er blevet en verdenskendt model kun på grund af sit fængselsmugshot, og den kvindelige model Sarah McDaniel, er begge født med et brunt øje og et blåt. Så noget tyder på, at det er blevet accepteret - og måske endda flot - at være unik og anderledes. Det er sandsynligvis derfor, at flere bevidst ønsker at ændre farven på det ene øje ved brug af farvede kontaktlinser eller gennem den lidt mere tidskrævende proces det tager, at photoshoppe øjenfarven til en anden.

Udklædningsfesten starter med farvede kontaktlinser

Selvom to forskellige øjenfarver åbenbart er en ting i dag, ændrer det ikke på, at størstedelen af os nok hellere vil undvære at være en del af trenden. Og så er farvede kontaktlinser bare mere anvendelige til udklædningsfester, hvor man kan blende ind i mængden. Flere temashops sælger det du skal bruge til udklædningsfesten - alt fra sjove og billige Hawaii skjorter til klovnekostumer. Så du kan du lynhurtigt komme i gang med at bruge dine farvede kontaktlinser.

En Hawaii skjorte kan desuden også bruges til andet end bare kostume. De farverige skjorter har fået en stor genkomst de seneste år - hvor herremoden er blevet mere modig. Så hvor Hawaii skjorter førhen var en pinlige far ferie skjorte, er Hawaii skjorten nu blevet en mere anerkendt trend.

Hvad end det er farvede kontaktlinser eller Hawaii skjorter handler det bare om at være modig og hoppe med på bølgen. Gør det til dit eget.

Nyheder udvalgt til dig