annonce

Husk hjemlig hygge inden fremvisning!

Skal du have solgt din bolig ? Uanset om du ejer en lejlighed eller hus, er der nogle få tricks, der kan øge dine salgsmuligheder, når der skal være fremvisning.

I denne artikel bliver du gjort opmærksom på de små detaljer, der kan have en afgørende forskel i ønsket om salg af bolig.

- Førstehåndsindtryk

Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker ofte danner hele vores holdning til noget ud fra vores førstehåndsindtryk. Det betyder, at det er de første minutter, der specielt er afgørende, når din bolig fremvises.

Derfor kan du med god grund sørge for, at boligens entre og udeareal fremstår flot og imødekommende. Har I en forhave til huset, kan i eksempelvis slå græsset, plante farverige blomster og slå parasollen op. Det medvirker til at skabe hjemlig hygge, hvilket ofte er vigtigt for eventuelle købere.

Det gælder også for entreen, sørg for at rydde op, og I kan eventuelt fjerne nogle af de mange jakker og sko.

- Boligen som helhed

Vi kan med tiden få en masse møbler, billeder og andet presset ind i boligen, og derfor kan I overveje, om I skal rydde lidt ud i ting og sager inden fremvisning. En bolig fremstår ofte større og lysere, hvis den ikke er proppet med møbler.

Derudover kan nye blomster, tændte stearinlys og oprydning have en stor effekt for oplevelsen af boligen som helhed.

- Små reparationer gør meget

Har jeres bolig nogle småskavanker hist og her? Så kan det være en stor fordel, hvis I få ordnet det inden fremvisning. Bliver eventuelle købere ofte opmærksom på mindre mangler og fejl, kan det også medvirke til, at de mister lysten til at købe.

En løs stikkontakt, en knirkende dør eller krakeleret maling kan alt sammen give et indtryk af, at bolig er i dårligere stand, end den egentlig er.

Det kan virke som små og unødvendige ændringer, men det kan have en stor effekt på boligen som helhed. Er I i tvivl om, hvordan I klargør jeres bolig på bedste vis inden fremvisning? Har I eventuelt anskaffet jer en ejendomsmægler i Aalborg, kan I altid spørge dem til råds. De er eksperter i, hvordan en bolig fremstår på bedste vis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.