annonce

Hvad er Content Writing og hvorfor er det vigtigt for dig

Hvert website og forretning har en bestemt målgruppe og kræver det mest relevante indhold for at tiltrække kunder.

Content er altså den tekst, der vises på websites, der er designet til at sælge eller promovere et bestemt produkt eller virksomhed – om det er indhold til hjemmesiden, blogindlæg eller tekst på sociale medier.

Det er derfor essentielt at jeres tekster er så gode som muligt når det er jeres virksomhed der er afsender, det skal både være grammatisk korrekt og inspirerende.

Men hvis der ikke er nogen der læser jeres tekster, er det så overhovedet værd at investere i gode tekster der er fangende og har grammatisk korrekthed?

Det er der en del der spørger om når emnet lander på at skrive godt online indhold, og det er en fremragende pointe.

Det er nemlig derfor mindst lige så vigtigt at kigge på SEO delen og hvorfor den er lige så vigtig som gode tekster.

Fordelene ved at have SEO optimeret din hjemmeside

Der er flere fordele ved at have SEO optimeret din hjemmeside men hvad er det nu lige SEO betyder?

SEO står for ”Search Engine Optimization” men betyder på dansk søgemaskineoptimering og er den organiske del af søgemaskinerne.

Hver gang, der foretages en søgning i f.eks. Googles søgemaskine, hjælper Googles algoritme ved at vise de resultater (sider), der matcher søgningen bedst.

Optimerer du dine tekster efter din målgruppes søgninger, vil du derfor opleve en større tilstrømning af kunder via Googles søgemaskine.

Det giver altså god mening at kigge på begge elementer når man snakker online indhold til sin hjemmeside.

Det er nemlig ikke optimalt at skrive gode tekster hvis de ikke er SEO relateret eller at SEO optimerer sin hjemmesiden hvis teksterne ikke er gode, fangende og grammatisk korrekte.

Men hvad var det nu lige fordele var ved at have sine SEO tekster optimeret på sin hjemmeside?

1.Øget trafik

-Med SEO på din hjemmeside, vil din sides placeringer stige i søgeresultaterne. Det betyder i praksis, at dine varer eller serviceydelser komme til at ligge længere oppe i søgemaskinerne. Og kun ved at ligge i toppen, får du mere trafik på din side.

2.Omkostningseffektivitet

-SEO er en af de mest omkostningseffektive markedsføringsmidler, fordi det er målrettet de kunder, der aktivt søger efter dine produkter eller ydelser online. De leder altså efter dig – ikke omvendt!

3.Opmærksomhed for dit brand

-Topplaceringer på de relevante søgeord og søgesætninger giver langt flere visninger i søgemaskinerne, end hvis du ligger og roder rundt på side 2 og 3.

4.Brugervenlighed

-SEO har mange aspekter og et af dem er brugervenlighed, altså hvor nemt det er for brugeren af bruge og navigere på din hjemmeside.

Jo bedre en oplevelse brugeren har af at være på din hjemmeside og føle at den information - lige præcis den bruger har brug for i øjeblikket er tilgængeligt, jo større chance er der for at brugeren konventer eller får en god oplevelse af din hjemmeside.

Kan det betale sig at outsource Content Writing - Er det ikke bare at skrive en tekst?

Du har nu en basic forståelse for hvad online tekstindhold er og hvorfor det er vigtigt, men du kan samtidig sætte det ind i ligningen der hedder - Gode tekster + SEO = en stærk hjemmeside og en stærk hjemmeside i 2020 = et stærkere brand.

Når det så kommer til selve udførelsen, er det dog en helt anden snak, det er nemlig de færreste der bare lige uden videre sætter sig ned og skriver et godt blogindlæg, beskrivelse på hjemmesiden eller anden relevant tekst og endnu færre der rent faktisk lykkes med et produkt der sidder lige i skabet. Det er blandet andet grunden til at der sidder så mange freelancer- og bureau tekstforfattere rundt omkring i landet.

Det er dog ikke kun selve teksten du skal være opmærksomhed på, det handler nemlig også om den røde tråd og relevansen for lige netop din virksomhed og dens udtryk og værdier.

Det kan derfor være en rigtig fornuftig idé at outsource det til et bureau der ved hvad de snakker om. Det er nemlig ikke en kortsigtet plan der skal ligges eller laves – tværtimod, det er nemlig en langsigtet plan der er brug for og det kan være en rigtig god investering at få hjælp ude fra når din virksomhed skal have styr på jeres udtryk på sociale medier og hjemmesidens SEO.

Hvad er så en god tekstforfatter og hvordan finder jeg et bureau der forstår mine pains and needs?

Gode online tekstforfattere er mere end bare SEO tekster til hjemmesider og linkbuilding, de kan nemlig være med til at forme det perfekte udtryk på sociale medier for din virksomhed så i appellerer til lige præcis jeres kerne målgruppe og står stærkt på flere online paramenter.

Det er vigtigt at understrege at en digital tekstforfatter er en person, der har specialiseret sig i at levere relevant online indhold og digitale bureauer er nogle af de skarpeste i at markedsføre og hjælpe virksomheder, fordi de gør det på dagligbasis og den faktor skal man altså ikke undervurdere.

Det er dog endnu vigtigere at pointere at du skal finde et bureau eller tekstforfatter der kan hjælpe lige præcis din forretning med at udvikle sig, det handler nemlig om at se tingene på den samme måde, arbejde sammen og have et fælles mål ellers rammer man ikke den samme skydeskive og så er investering delvidst allerede gå tabt.

Og lige præcis det værdisæt stræber Morningtrain efter, både for kundes skyld men mindst lige så meget for vores egen udvikling – Så leder du efter et bureau der kan hjælpe dig med at skrive og skabe inspirerende og fangende indhold til din hjemmeside eller hjælpe med at optimere din hjemmesides SEO tekster.

Så tøv ikke med at kontakte os her .

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.