annonce

Hvad er dit drømmejob?

Mange bruger flere år på at finde ud af, hvad deres drømmejob er.

Nogle skifter mening flere gange i livet, specielt igennem deres opvækst. Mens andre ved præcis, hvad de vil være og har vidst det lige siden, de var helt små. Det er utroligt, hvor stor forskel der kan være på mennesker, nogle er ikke det mindste i tvivl, mens andre aldrig rigtig finder ud af det.

Barndommen har betydning

Mange børn vokser op med de klassiske drømme om at blive frisør og politibetjent. Nogle følger disse drømme, men rigtig mange skifter mening. Men det er ikke til at komme uden om, at hvad du oplever i barndommen og finder interessant, kan få stor betydning for, hvad du vælger at arbejde med som voksen. Den kan være et barn, der interesser sig meget for at hjælpe til, når der skal laves mad, og endda har sin egen legemad at lege med, når der ikke skal. Dette barn kan nemt vokse op og blive kok, da maden på den måde er en interesse, der har været der hele livet. Så hvorfor ikke lade den forsætte? Et barn, der elsker at lege med værktøj, og hvis største glæde er at få lov til at hjælpe til, når der skal ordnes et eller andet derhjemme, kan nemt blive en af de mange former for håndværkere senere i livet.

Derfor er det også vigtigt at støtte dit barns interesserer, om det så er mad eller værktøj eller noget andet. Er det et af disse to, der er gældende i dit barns tilfælde, kan du finde masser af hjælp til støtte og opmuntring hos MaMaMeMo.

Vælg selv og frit

Det er vigtigt, at når der skal vælges uddannelse og job, er det op til den enkelte. Der bør ikke være noget pres til at vælge noget bestemt. Det bør være et frit valg for alle.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.