annonce

Hvad er et mailhotel, og hvorfor bør du have et?

Ejer du en virksomhed, eller ønsker du blot at virke mere professionel i dine mails?

Så kan det være en god idé at investere i et mailhotel, der kan give dig en unik og professionel mailadresse. Det kan der være mange fordele i. I denne artikel kommer vi nærmere ind på disse fordele, og vi uddyber, hvad et mailhotel egentlig er.

Hvad er et mailhotel helt præcist?

Et mailhotel minder meget om et webhotel. Et webhotel er der, hvor du har alle dine filer til din hjemmeside. Det er webhotellet, der gør det muligt for besøgende at se alle dine hjemmesidefiler. Et mailhotel er et mailsystem, hvor du kan logge på og bruge personlige og unikke mails. Et mailhotel giver dig mulighed for selv at vælge navn og domænenavn til din e-mailadresse.

Hvis du for eksempel ejer domænet hej.dk, kan du oprette en e-mailadresse, der hedder navn@hej.dk. Med et mailhotel får du plads til et vist antal e-mailadresser og plads til dine e-mails. Denne mail skal knyttes til dit domæne og webhotel, så der opstår en sammenhæng. Derfor er det en klar fordel for virksomheder, og du er altså nødt til at have et domæne.

Hvorfor skal jeg have et mailhotel?

Der er mange fordele ved at få et mailhotel til dine mails. En af de største fordele er klart, at det både er smart, idet du kan samle dine mails, og det ser professionelt ud med personlig mail. Det gælder både til dig som privatperson, men det gælder især for virksomheder, der gerne vil have et samlet mail-look. Hvis en virksomhed ikke bruger et mailhotel, kan det hurtigt virke uprofessionelt. Med et mailhotel bliver alle mails ens, samtidig med at de kan personliggøres til den individuelle medarbejder.

Hvor finder jeg et mailhotel?

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan finde mailhoteller, som du kan købe. Sørg dog for at tjekke priserne ud inden. Det kan du blandt andet gøre på en tjeneste, der sammenligner de forskellige mailhoteller i forhold til pris og antal domæner, som der er plads til. Find et billigt mailhotel her, og find lige akkurat det mailhotel, der passer til dine behov. Her kan du for eksempel også tjekke, hvor meget plads der er på mailhotellet. Det er især relevant, hvis du er en stor virksomhed, der ønsker mange forskellige mails til mange forskellige medarbejdere. Her skal du også tjekke, hvor mange domæner der kan være tilknyttet, hvis du nu eksempelvis ejer mere end ét domæne.

Vær opmærksom på at vælge et mailhotel, der også har et spamfilter, så du ikke konstant modtager spammails på alle dine tilknyttede mails. Når du har fundet dit mailhotel, er det bare med at vælge et passende navn til dit domæne og dine mails – så får du et professionelt look.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.