annonce

Hvad koster det at sende en pakke til USA?

USA er langt væk, og derfor koster det som udgangspunkt lidt mere at sende en pakke til USA, end det ville gøre med en traditionel forsendelse.

Det kan være dyrt at sende en pakke, som skal uden for Danmarks grænser. Her er især USA et af de mere steder at sende til. Det kan dog stadig gøres til en yderst fornuftig pris, og her vil vi forsøge at give dig et overblik.

Pris for at sende en pakke til USA

Priserne varierer - sådan er det altid. Pakkens størrelse og vægt er de to vigtigste faktorer.

For de mindste pakker (under 1 kg) ligger priserne som regel et sted imellem 200 og 250 kr. Og det er med en leveringstid på ganske få dage samt pakken leveret direkte til døren hos modtageren. Tungere pakker er dyrere, men du kan forvente at priserne stiger nogenlunde gradvist. Hvis du er en virksomhed, og du har brug for at sende en stor palle med ting, så vil det altid koste flere tusinde kroner.

Fragtpriserne er altså noget dyrere til USA end de er ved lokale forsendelser herhjemme. Men priserne er stadig retfærdige, og forskellen er overraskende lille, når vi sammenligner med forsendelser til andre lande. Du kan læse mere samt se de forskellige priser på eksempelvis hvad-koster-det.dk.

Hvilket selskab er bedst at sende med?

De mest oplagte selskaber at benytte til pakker til USA er UPS, DHL, FedEx og øvrige internationale selskaber. Her er der tale om distributionsfirmaer, der både er aktive i Danmark og USA. Priserne varierer en smule hos de forskellige selskaber, men du kan alligevel forvente dig nogenlunde samme service.

Medmindre du har en personlig favorit blandt pakkeselskaberne, bør du egentlig bare vælge den distributør, som har det bedste at tilbyde. Her kan du tjekke dem enkeltvis, hvilket er tidskrævende: Eller du kan bruge en prisberegner og vælge den bedste løsning. Hvis din præference er at sende så billigt som muligt, bør du vælge den bedste pris du får angivet. Det kan dog også være at du har fokus på noget andet som for eksempel en kort leveringstid - også er det jo bare med at vælge det.

Leveringstid og tryghed

Leveringstiden til USA kan både være kort og lang. Det er muligt at sende pakker til USA, der ankommer allerede dagen efter. Omvendt kan du måske spare en smule ved at vælge en forsendelse, der tager lidt længere tid - men det vidste du sikkert allerede. Pointen er, at det sagtens kan gå hurtigt, hvis du ønsker det. I så fald skal du blot vælge en ekspresforsendelse, hvilket næsten alle de store selskaber tilbyder.

Kvaliteten under transporten er også vigtig. Især hvis du sender en særligt vigtig pakke. Her er det en god idé at vælge et selskab, der er særligt kendt for solid og sikker transport. Det giver langt mere tryghed. De tidligere nævnte selskaber - altså UPS, DHL og FedEx, samt lidt flere - har alle ry for at være sikre at sende med.

Held og lykke med at sende din pakke til USA. Det er med garanti lettere, end du forventede inden da. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, så er det muligt at sende prisvenlige og hurtige pakker til USA.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.