annonce

Hvad skal du vide om filler i læberne? Få svarene her

Filler i læberne er en kosmetisk behandling, der er blevet mere og mere populær gennem de sidste mange år.

Det skyldes især de mange fordele, der er ved at få foretaget læbe filler.

Behandlingen er både nem at tilgå, koster ikke alverden og er en ikke-permanent en af slagsen, så der er færre risici forbundet med behandlingen.

Hvad består læbe filler af?

Læbe fillers består af vand og hyaluronsyre, som er en syre, der også naturligt findes i kroppen. Hyaluron er et sukkerstof, som kroppen producerer mindre af, jo ældre du bliver.

Det er blandt andet også derfor, at mange ældre kvinder og mænd både vælger at få lavet behandlinger med filler i læberne, men også i resten af ansigtet.

Sådan bliver du klar til en behandling

Inden du kan få filler i læberne, skal du til en konsultation. Her får I snakket behandlingen igennem, og du kan stille spørgsmål.

Du skal herefter vente i 48 timer, før du kan få udført behandlingen. Her kan du så mærke efter, om du er klar til at gennemføre behandlingen.

Hvad er bivirkningerne?

Der er ikke så store bivirkninger eller risici forbundet med at få filler i læberne. Dog kan du i mange tilfælde opleve små hævelser og lidt blå mærker ved læberne efter behandlingen, som vil aftage efter lidt tid.

Hvornår kan jeg se resultaterne?

På dagen, du får injiceret filler i læberne, vil dine læber sandsynligvis være hævede. Derfor kan det typisk vare op til 5-10 dage, før du kan se det endelige resultat af din læbe filler.

Restylane, som mange klinikker eksempelvis bruger, giver et resultat, der varer i op til 12 måneder. Med tiden vil filleren opløses naturligt. Det er derfor endnu ikke muligt at få filler i læberne, der har permanent virkning.

Mange vælger at få genopfrisket deres filler i læberne hvert halve år eller én gang årligt for at bevare den fylde, som læberne får med filler.

Hvordan føles det at få filler i læberne – og gør det ondt?

At få filler i læberne er ikke ligefrem en behagelig behandling, og du vil højst sandsynligt opleve en vis mængde ubehag i forbindelse med behandlingen.

Nogle klinikker sørger for at bruge en bedøvende creme eller injektion, før du får filler i læberne. Det vil gøre smerten langt mere tålelig.

Hvordan vælger du den rette behandler?

Det er vigtigt, du finder en behandler, du er tryg ved. Vedkommende skal behandle dig med en nål, og det er derfor ikke et risikofrit indgreb.

Du skal sørge for at finde en behandler, der er autoriseret til at behandle med fillers såsom restylane. Det er altid en god idé at læse anmeldelserne og skabe dig et indtryk af din behandler, så du kan gå fra behandlingen med en god fornemmelse i maven og et resultat, du er tilfreds med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.