annonce

Hvilket køkken skal du vælge?

Er det ved at være en livstid siden, at køkkenet sidst blev opgraderet? Måske er skabslågerne begyndt at hænge. Skufferne binder mere for hver dag, der går.

Køkken <i>-</i>

Køkken -

esuden er bordet godt slidt og fyldt med ridser, fra de mange gange, hvor du har kørt opvask, skærebræt, gryder og pander henover det. Det er vist på tide med et nyt køkken. Du overvejer måske et køkken i træ, og det er faktisk ikke en tosset idé.

Klassisk hvidt køkken

Hvide køkkener er standard i mange hjem og det er det af en bestemt grund: Det er nemlig altid et sikkert valg. Med et hvidt køkken går du ikke helt galt. Det gør rummet lysere, får det til at se større ud og så er det nemt at vedligeholde. Skidtet har ingen steder at gemme sig på det hvide overflader.

Der er bare det med hvide køkkener, at selvom de fleste vælger det, så er det ikke altid, fordi det står øverst på ønskesedlen. Nogle vil gerne prøve noget andet, som for eksempel et køkken i træ. Sådanne køkkener ser hyggelige ud, men du er ikke sikker på, om det passer til indretningen.

Køkkener i træ

Der er ingen grund til at lade sig skræmme af køkkener i træ. Faktisk er der flere i dag, som vælger et køkken i træ og nogle springer gerne ud i det mørke træ også. Deres popularitet er ved at overhale de hvide køkkener. Hyggen og moden er de største faktorer hertil. For et køkken er ikke bare et køkken.

Køkkenet er det sted, hvor de fleste bruger det meste af deres tid. Derfor skal der være plads til samvær og madlavning, såvel som afslapning og hygge. Efter en god middag kan man læne sig tilbage med et brætspil, tænde nogle stearinlys og nyde resten af aftenen.

Moderne landkøkken

Ligesom et almindeligt køkken i træ er landkøkkenet lig med hygge. Der er noget rustikt og romantisk over denne slags køkkener. Det smukke træ bringer en tilbage til 1930’erne uden at miste sin modernitet og de neutrale farver, der giver det et nordisk præg.

Det moderne landkøkken er også perfekt til familien, der elsker at bage sammen. Her er masser af plads til madlavning ved køkkenøen. Åbne hylder er medvirkende til, at det virker mindre kompakt.

Hvilket køkken du skal vælge, er helt og holdent dit valg. Det kommer an på din stil og dit behov. Køkkener i træ er dog en voksende tendens og et valg, som du ikke kommer til at fortryde. Tidens hånd vil kun give det mere personlighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;