annonce

Hvor finder du grøn strøm i Danmark?

Den grønne omstilling tager om sig i Danmark, hvor mange danskere vælger grønne alternativer, når der er anledning til det. Dette gør sig også gældende for elselskaber rundt om i Danmark, hvor NettoPower skiller sig ekstraordinært ud som grøn el-leverandør.

Mange danskere vælgere bevidst grønnere alternativer, når det kommer til valg af produkter og services. Den offentlige holdning og det politiske fokus skaber et pres på leverandører, hvor der konstant skal indtænkes klimavenlige alternativer. Det kommer også til udtryk i el-branchen. Her vælger mange et grønnere alternativ til de traditionelle energikilder, hvor vand- og vindkraft er steget utroligt meget i popularitet gennem den seneste tid. Ifølge en undersøgelse fra energinet.dk er andelen af grønne alternativer til energi mere end fordoblet over de seneste 10 år. I 2008 bestod 19% af alt energiforbrug fra grønne, bæredygtige alternativer sammenlignet med 2017, hvor denne procentdel var steget til 45,8%.

At vælge grønne alternativer har ofte en indvirkning på prisen. Her har leverandørerne ofte ret begrænsede muligheder, da den store efterspørgsel ikke matcher udbuddet, hvilket øger priserne. Men hvad nu hvis du kunne få det bedste fra begge verdener?

Hos NettoPower har du mulighed for at tilkøbe grøn strøm til en lav variabel elpris.

NettoPower støtter den grønne omstilling

Er du en af de danskere, som vil støtte op om den grønne omstilling? Du prioriterer måske allerede miljøet ved at tilvælge produkter og services ud fra deres aftryk på miljøet. Hvis du også kigger efter den bedste pris eller det bedste tilbud, kan du nu kombinere begge fordele.

Du kan starte med at vælge en grøn el-leverandør som eksempelvis NettoPower. Som forbruger hos NettoPower kan du betale 9 kroner om måneden for at sikre de bedste forudsætninger for en hurtigere grøn omstilling.

I Danmark er vi ikke helt grønne endnu, når det kommer til el-leverandører. En stor andel af vores strøm kommer stadig fra vores fossile brændsler, kul og olie. Det er netop af denne årsag, at NettoPower har indført den grønne omstillingsafgift, så vi kan sætte et ekstra skub i den grønne omstilling.

Udover NettoPowers grønne fokus får du også en udbyder, som har vundet prisen for at være Danmarks billigste el-leverandør. Prisen uddeles årligt af forsyningstilsynet, hvor leverandørerne vurderes ud fra forskellige kriterier, øst såvel som vest for Storebælt.

Få den bedste variable elpris

Hvis du kigger på flere el-leverandører, har de ofte faste og variable elpris. Hvis du vælger den faste elpris, vil der ikke komme nogen overraskelser på din el-regning, men du er dermed også fastsat en pris – uanset om udbuddet og efterspørgslen skifter.

Hos NettoPower får du udelukkende en variabel elpris, så du kan få et fuldt udbytte af markedets tendenser. I perioder vil den variable elpris være en anelse dyrere end den faste, men den kan også være en hel del billigere.

Er du interesseret i at vide mere om elselskabet NettoPower, kan du gå ind på deres hjemmeside og læse mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.