annonce

Hvor går sejlerferien hen?

Mange drømmer om at sejle af sted på ferie mod fjerne destinationer. Mange får det bare aldrig gjort.

For nogle mennesker er det en stopklods ikke at eje en båd. Andre er i vildrede om, hvor turen skal gå hen. For nogle helt andre er det måske de mere tekniske detaljer, der sætter en stopper for drømmen.

Her kommer Boataround.com til hjælp. På platformen kan du både finde inspiration til feriedestinationer, leje en båd og endda leje en med skipper, hvis færdighederne til selv at sejle mangler.

I Kroatien venter mere end 1000 vidunderlige søer og havne

Er du til krystalblåt vand, smukke nationalparker og spændende vingårde, så er Kroatien måske en interessant destination for dig. Mere end 1000 søer, bugter og havne lader sejlerdrømmen gå i opfyldelse. Sejlersæsonen varer fra april til oktober, men enkelte selskaber har mulighed for bådudlejning året rundt. Det betyder rig mulighed for at dyrke de spændende lokale specialiteter, seværdigheder og ikke mindst det smukke vand.

I Kroatien er det let at leje en båd, idet det kun kræver et grundlæggende bådkørekort samt VHF-certifikat. Med de to ting i hånden, er du straks i gang med at udleve din sejlerdrøm.

De Caribiske Øer tilbyder spektakulær natur og varme vinde

For mange er De Caribiske Øer et tiltrækkende sted at feriere. Med det azurblå hav, de varme vinde og ikke mindst den smukke natur er det også forståeligt. Mange valfarter hertil i løbet af de kolde måneder. Her kan du især få styret din lyst til vandsport og –leg.

De Caribiske Øer er også kendt for sin orkansæson. Derfor anbefales det at rejse hertil i perioden oktober til april for at undgå dette.

Det kræver lidt mere fyldestgørende information omkring sejlererfaring og forsikringer at få lov at udforske De Caribiske Øer. Men når først dokumentationen er i orden, er der garanti for en unik rejseoplevelse.

Boataround.com er den førende yacht booking platform

Med mulighed for at vælge mellem mere end 12.000 yachter og destinationer over hele verden, rummer Boataround.com rig mulighed for at få sejlerdrømme til at gå i opfyldelse. Platformen, der har eksisteret siden 2016, lancerer sig nu i Danmark. Det betyder flere destinationer, lokale specialiteter og ikke mindst nye muligheder for den ivrige sejler. Har du en båd, du gerne vil leje ud? Eller vil du gerne leje én til at føre din sejlerdrøm ud i livet?

Uanset er Boataround.com fuld af muligheder for dig og dine drømme.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.