annonce

Hvor stort skal mit terrarie være?

Når du skal købe et terrarie, er der en lang række ting, der skal være i fokus. De mange terrarier, der er at finde på det danske marked, adskiller sig nemlig fra hinanden på flere punkter. Af denne grund vil det ikke være dem alle, der egner sig til, hvad du skal bruge det til.

Terrarier <i>-</i>

Terrarier -

En af de ting, der dog især er vigtigt at have fokus på, er størrelsen på terrarier. Det er nemlig et af de aspekter, der har stor indflydelse på, hvad du vil kunne bruge det til. Derfor er det meget vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge den rette størrelse.

Hvad størrelse terrarie skal jeg vælge?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad størrelse dit terrarie skal være. Der er nemlig flere ting, der skal tages højde for, men især hvilket dyr, du skal have i det. Der er nemlig stor forskel på, hvad dyrene stiller af krav i forhold til både højde og bredde.

Det er meget vigtigt, at du sikrer, at du får fat i et terrarie i den rette størrelse. Hvis ikke det har den rette størrelse, kan det i værste fald føre til mistrivsel hos dyret. Det er ikke altid let at vælge den rette størrelse, men du kan bruge følgende bud som en tommelfingerregel.

·Flammeskink: H:100 x B: 50 x D: 50 cm

·Krokodilleskimk: H: 60 x B: 60 x D: 60 cm

·Grøn vandagame: H: 140 x D: 100 x L: 100 cm (2-3 stk.)

·Grøn leguan: L: 200 x B: 100 x H: 150 cm

·Leopardgekko: L: 80 x D: 40 x H: 40 cm

Vær opmærksom på, at der er forskel på kvaliteten

Når du skal købe et terrarie, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten af dem. Af denne grund kan du ikke blot vælge et vilkårligt terrarie, for hvis du gør det, er der en risiko for, at du ender med at købe et terrarie, der byder på en dårlig kvalitet.

I og med, at der er stor forskel på deres kvalitet, er det også helt naturligt, at der er stor forskel på, hvad de koster. Vil du være sikker på, at du får fat i et terrarie i høj kvalitet, er der derfor ikke nogen vej udenom, at du er nødt til at betale, hvad det koster.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;