annonce

Hvordan passer jeg bedst på min bil?

Din bil er en genstand, du har i mange år i modsætningen til andre genstande, du køber.

Andre genstande bruges også blot et par gange af og til, mens din bil er noget, du bruger ofte, måske endda hver dag. Derfor er det også rigtigt vigtigt, at du passer godt på din bil, så den kan holde så længe som muligt. Det kan du gøre på flere måder, udover selvfølgelig at sørge for at køre pænt og forsigtigt. Flere af disse måder fortælles nedenfor. Blandt fortælles der om fordelen ved at forkæle din bil med noget som en undervognsbehandling fra Quickpot.

6 gode råd til at passe på din bil

Der er forskellige ting du kan gøre for at passe bedst muligt på din bil. Nogle af dem kan du høre om her.

1.Vask din bil. Sørg for at vaske din bil regelmæssigt, så snavset ikke sidder på bilen for længe ad gangen. Det skyldes både, at det er rart, at bilen er ren, og fordi det ikke er godt for lakken på bilen, at ting som fugleklatter får lov at sidde for længe.

2.Støvsug bilen. Dette trin er mest af alt, fordi en ren bil er meget rare at opholde sig i end en beskidt. Specielt hvis du skal have andre passager med. Selv når bilen måske ikke ser så snavset ud, kan både sæderne og gulvmåtterne gemme på meget snavs.

3.Giv den en undervognsbehandling. Dette er en rigtig god ide specielt om vinteren, da vejsaltet, der skal forbygge is på vejene, kan betyde, at din bil begynder at ruste. Her er denne form for behandling en fordel, fordi den giver rustbeskyttelse af bilen. Bilen kan selvfølgelig også ruste resten af året, risikoen er blot større om vinteren.

4.Få en voksbehandling. En voksbehandling sker ofte i forbindelse med polering af bilen. Mange bruger voksbehandling om foråret, for at bilen skal se ekstra godt ud. Men også om vinteren er det rigtig praktisk. Formålet med behandlingen er, at voksen forsegler lakken, så den ikke er helt så modtagelig overfor ridser, snavs, rust og UV-stråler.

5.Tjek motorolien. Det er vigtigt ind imellem at tjekke motorolien, da det ikke er sundt for bilmotoren, hvis standen bliver for lav.

6.Tjek bilens lygter. Både for- og baglygterne på bilen bør altid virke. Det er både for din egen sikkerhedsskyld og for alle andre i trafikken. Fordi det er netop lygterne, der gør bilen synlig, når det enten er mørkt eller tåget udenfor og derfor er med til at forhindre trafikulykker. Så hvis en af dem går i stykker, så sørg for at få den udskiftet hurtigst muligt.

Nogle af disse råd er nogle du nemt selv kan tage dig af, mens andre er nogle, der kræver hjælp fra en professionel. Andre igen kan du enten selv tage dig af eller vælge at betale dig fra. Det afhænger helt af, hvad lige netop du er mest tryg ved, det er bare vigtigt at få gjort.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.