annonce

Hvorfor betongulv fortjener bedre end epoxy behandling?

Er det tid til at overveje en behandling af betongulvet? Især når det kommer til poleret beton, er der en række overvejelser, du bør gøre dig inden du går i gang!

Ved at undersøge de tilgængelige informationer om epoxy gulvmaling, så finder du sikkert også hurtigt ud af, at der er tale om en ret kortsigtet investering.

Et betongulv er overordnet set en ganske simpel sammensætning af komponenter. Cement, sand, vand og aggregater, som derefter gives en beskyttende finish, for at sikre styre og holdbarhed.

Fordele ved at vælge poleret beton

Først og fremmest ridser poleret beton ikke så nemt, som andre overflader. Derudover er det vandafvisende og ikke mindst hygiejnisk og let at vedligeholde. Desuden er materialet fuldstændig fri for samlinger og steder hvor der f.eks. kan samle sig skimmelsvamp.

Den lette vedligeholdelse og de gode hygiejniske egenskaber ved et poleret betongulv er ikke de eneste fordele. Allerede fra begyndelsen vil man opdage at betongulv m2 pris er lavere end ved diverse epoxybelægninger. Her tilbyder f.eks. Becosan systemet alternativt til epoxy, en løsning, som ikke blot er bedre på pengepungen nu – og langsigtet. Dette gælder også det klimaaftryk som epoxybehandlinger efterlader.

Fordelene ved at overveje et poleret betongulv, kan godt være svære at se fra starten. Måske tænker man ikke over tiden. Men tid er penge, som vi siger i DK. Tid, arbejde og vand spiller stort ind, alt efter hvor meget du har behov for at vedligeholde, og hvor mange kvadratmeter der er tale om. Der er f.eks. stor forskel på om det kræver 50.000 liter vand om året og 500 arbejdstimer, eller om du behøver 5.000 liter vand og 200 timer. Ikke desto mindre er det kloge overvejelser allerede fra begyndelsen.

Dansk beton og cement innovation

I Danmark har vi været førende beton og cementudviklere igennem mere end 100 år. Derfor er vi, her i landet også enormt dygtige i faget. Det er faktisk noget der afspejler sig i vores uddannelsessystem også. De seneste år er fokus på bæredygtigt byggeri blandt andet vokset stødt. FN’s 17 klimamål har været med til at accelerere den bevidsthed vi har om bæredygtig brug af byggematerialer.

På for eksempel Dansk Teknisk Universitet, har man nedsat et betonlab, til at arbejde specifikt med innovation indenfor betonproduktion og anvendelse. Vores lange traditioner for arbejdet med materialet, gør også konkurrencen på det danske marked, til at tage og føle på.

Dette er blot endnu en årsag til at være grundig, når du træffer beslutningen om dit industrigulv, fremstilling, materiale og hvor du bestiller din hjælp. Den grundighed kunne meget vel starte med et besøg hos Becosan.dk - Starte med indtrykket af et system, der fra starten af sparer dig tid, penge – og mange fremtidige hovedpiner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.