annonce

Hvorfor leje et selskabslokale til en konfirmation?

Skal en af børnene snart konfirmeres, er du nok klar over, at I har et stort planlægningsarbejde foran jer i familien.

Før en konfirmation er stablet på benene, er der et væld af spørgsmål, der skal besvares. Derfor kan det let blive stressende for dig som tovholder på konfirmationen, hvis du ikke overlader nogle af de praktiske opgaver til andre.

I denne artikel bliver du klogere på, hvorfor du bør holde konfirmationen i et selskabslokale, der står for mad og drikke.

Prioritér dit fokus

Det bør være hyggeligt at planlægge sådan en stor dag som konfirmation, men hyggen kan hurtigt blive udskiftet med irritation og stress. Mængden af dette afhænger naturligvis af antal gæster, ambitionsniveau for dagen mv. Men det kan være en god ide, at du overvejer, hvor dit fokus skal være.

En konfirmation er meget mere end blot dagen, hvor ceremonien foregår. Det er også forberedelserne, hvor tøjet skal udvælges nøje, planlægning af kørsel fra kirke til festen mv. Derfor kan du med fordel fratage dig nogle af opgaverne, så du kan være til stede i de mange gode stunder, som en konfirmation bringer med sig.

Sænk skuldrene på dagen

Har du afholdt en festlig begivenhed i eget hjem, ved du også, hvor stort et arbejde det er. Først og fremmest skal der ændres i bordopstilling, måske endda I skal slæbe sofaen ind i et andet rum, så stuen bliver forvandlet til et selskabslokale.

Herefter kommer den grundige rengøring, I også skal finde tid til. På selve dagen kan det også være besværligt, for de færreste køkkener i privaten er egnet til at opbevare store mængder mad, som I skal nyde i løbet af dagen.

Vælger du at holde festen i et selskabslokale kan du lettere sænke skuldrene på dagen, for I befinder jer i professionelle omgivelser. På den måde kan du bedre værne om konfirmanden, mens andre tager sig af ansvaret for mad, drikke mv.

En uforglemmelig dag

Konfirmationen er den største fest i barndommen, derfor placerer den sig ofte som et uforglemmeligt minde i voksnes bevidsthed. Det skyldes flere ting, der omhandler det store gavebord, de mange festlige indslag i form af taler og sange, de smukke tøj og naturligvis blå mandag med kammeraterne dagen efter.

Omgivelserne til en konfirmation spiller en stor rolle for, hvordan dagen forløber sig. Derfor kan I med fordel vælge et helt unikt sted, som vil plante sig i jeres hukommelse forevigt.

Der findes mange gode grunde til, hvorfor I bør afholde konfirmationen udenfor eget hjem. Det letter på jeres arbejdsbyrde, og det skaber samtidig en helt anden slags fest. Søger I lokaler til konfirmation fest i Frederikshavn , ligger en helt særlig lokation på havnen i den gamle Kattegat Silo. I toppen af siloen ligger det smukkeste festlokale med udsigt over havnen og den stadige skibstrafik. I øvrigt giver tagterrassen anledning til et unikt photoshoot.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.