annonce

Indret dit hjem personligt

Det betyder rigtig meget, at dit hjem er indrettet med personlige elementer.

Dit hjem er din base. Her bruger du mange af dine vågne timer, og det er her, din hverdag udspiller sig. Det er her, du er alene, og det er her, du er sammen med dine nærmeste. Det er derfor vigtigt, at du føler dig tryg. At skabe et trygt hjem, er at skabe et hjem, som afspejler din personlighed. At indrette sit hjem i personlig stil, kan dog ofte være lidt af en udfordring. Du vil gerne følge tidens trends samtidig med, at dit personlige præg kommer til syne.

Når du skal indrette dit hjem personligt, er der nogle ting, som du med fordel kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at være tro mod din smag. Det er fint at følge trends men lad dem ikke dominere i din indretning. Så ender du med at indrette på samme måde som naboen, og det kan blive sværere at føle sig hjemme. Det er super flot at blande nye, moderne møbler med gamle arvestykker. Hiv gerne din bedstemors antikke bord frem til offentligt skue eller smut en tur på loppemarked.

En anden god måde at få personlighed ind i din bolig, er ved at male væggene i smukke farver. Vægge behøver ikke nødvendigvis at være hvide. Når du indretter, så kan du med fordel også sætte dine personlige nips frem. Det kunne være smukke souvenirs fra rejser eller arvestykker. Flotte billeder af familie og venner kan også skabe en fantastisk stemning i dit hjem. Når du indretter dine rum, kan du med fordel vælge kontraster. Bløde og hårde materialer sammen, runde og firkantede former sammen og så videre. Vær ikke bange for at eksperimentere, det er kun fantasien der sætter grænser.

Flotte plakater fra Dialægt

Har du hørt om Dialægt og deres plakater? Det har du sandsynligvis. Dialægt tonede frem på de danske tv-skærme i fjerde sæson af “Løvens Hule” på DR1. Det lykkedes firmaet at få en investering med hjem fra Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Dialægt forhandler sjove plakater, som er super personlige. Tryk på linket for at se sjove plakater hos Dialægt. Plakaterne tager udgangspunkt i danske dialekter, faggrupper og livsstile og har masser af humor og selvironi. Et eksempel på en plakat er “pædagogen”. På plakaten ses ni forskellige udsagn, hvor et af dem blandt andet er: “Er der navn i?”. Plakaterne laves i samarbejde med dem, som de omhandler. Det vil sige, at pædagog-plakaten er lavet i samarbejde med pædagoger. Det betyder, at du i høj grad kan relatere til plakaterne og deres budskaber.

Bag Dialægt står Andreas og Nikolaj, to unge astrofysikere fra Aarhus. De to fyre mener, at den bedste gave man kan give, er den personlige gave. Og vi giver dem ret. Men plakaterne egner sig ikke kun godt som gave. Hvad med at købe en til dig selv? Der er et stort udvalg af plakater på Dialægt, så du vil med garanti kunne finde en, som passer til dig og din profession eller livsstil. På den måde kan du indrette dit hjem personligt. Held og lykke med din boligindretning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.