annonce

Inspiration: Indretning af badeværelse

Skal dit badeværelse renoveres eller trænger det bare til et pift? Uanset hvad har Unidrain en række produkter, som kan få ethvert badeværelse til at fremstå mere eksklusivt og indbydende.

I denne guide får du inspiration til, hvilke badeværelsesprodukter du blandt andet kan vælge i mellem fra Unidrain.

Afløb

Unidrain producerer eksklusive afløb til badeværelset, hvor de mest populære afløb er linjeafløbet og hjørneafløbet. Opfindelsen af linjeafløbet var desuden grunden til, at Unidrain blev stiftet i 2003, men i dag producerer Unidrain også flere forskellige produkter til badeværelset.

Linjeafløb

Det populære linjeafløb fra Unidrain er et lineært afløb, som kan placeres overalt i badeværelset, da det både kan placeres op mod væggen eller frit i gulvet uafhængigt af vægge. Uanset om linjeafløbet er fritliggende eller placeret op mod væggen, er det 100% vandtæt og holder fugten helt væk fra de bærende konstruktioner på grund af sit særlige system med patenterede flanger. Linjeafløbet fås i tre designserier. ClassicLine serien består af ramme og rist, hvorimod HighLine og HighLine Colour serierne består af et panel.

Hjørneafløb

Hjørneafløbet fra Unidrain bygger på de samme principper som linjeafløbet. Hjørneafløbet placeres i et hjørne, hvilket giver mere plads i eksempelvis brusenichen. Det er derfor oplagt at vælge et hjørneafløb, hvis du har et badeværelse eller bryggers, hvor pladsen er trang, da afløbet er en god og diskret løsning. Hjørneafløbet fås både i designserierne ClassicLine og HighLine.

Læs mere om mulighederne: https://www.unidrain.dk/produkter/gulvafloeb/

Brusevæg i glas

Unidrain har udviklet en brusevæg i hærdet glas og rustfrit stål under navnet ClassLine, som både fås helt gennemsigtig eller med dokoration. Det er både eksklusivt og tidsløst med en brusevæg i glas, da det giver dit badeværelse lys og får din bruseniche til at fremstå mere let. Det er desuden praktisk med en brusevæg i glas fra Unidrain, da glasset er nemt at rengøre og vedligeholde, fordi det er behandlet med nanoteknologi. Det er dog stadig en god idé at tørre glasset af, når du har været i bad, så brusevæggen holder mange år frem. Hvis ikke du ønsker en helt åben bruseniche, er brusedøren i glas fra Unidrain en god løsning, da den indrammer brusenichen på en elegant måde.

Tilbehør til badeværelset

Du kan nemt shine dit badeværelse op og få det til at fremstå eksklusivt ved hjælp af flot tilbehør.

Reframe Collection

Unidrains Reframe Collection er en elegant og minimalistisk designserie, som består af tilbehør til badeværelset. Serien af designet til at matche Unidrains HighLine Colour gulvafløb og de fleste af produkterne findes derfor i farverne kobber, messing, børstet rustfrit stål, poleret rustfrit stål og mat sort.

Sæbehylde og bruseskraber

En del af Unidrains Reframe Collection er Unidrains prisvindende sæbehylde, der pynter på badeværelsesvæggen. Sæbehylden er praktisk at have hængende i brusenichen, da du kan opbevare alle de ting på hylden, som du bruger i badet. Sæbehylden fås i flere forskellige designs, og du kan endda vælge en sæbehylde i samme design som gulvafløbene fra Unidrain, hvilket fuldender det eksklusive badeværelse-look. Unidrain har desuden designet en bruseskraber i Reframe Collection serien, der sidder diskret fast under sæbehylden ved hjælp af skjulte magneter.

Toiletbørste med antidryp-funktion

Det er vigtigt med god hygiejne, især på badeværelset. Unidrain har derfor udviklet en toiletbørste i et elegant design med antidryp-funktion, som reducerer risikoen for uønsket dryppen med toiletvand. Desuden kan du tømme beholderen uden at komme i kontakt med bakterier. Den elegante toiletbørste, som er en del af Reframe Collection, kan både hænges på væggen og fås som gulvmodel. I Reframe Collection fra Unidrain fås desuden også håndklædestang, håndeklædekroge og toiletpapirholder, som er designet med unikke og innovative features, som forbedrer løsningerne til badeværelset.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.