annonce

Inspiration til boligen: Billedvæg

Hvis dit hjem mangler et frisk pust, der ikke er alt for dyrt, bør du overveje at lave en billedvæg. Det hitter på Instagram, og det er en god måde at samle nogle af dine billeder og plakater, så det ikke virker rodet på væggene.

Når du skal fylde din billedvæg ud, kan det være en god idé at bruge lidt penge på nogle lækre rammer og nogle plakater. Når først du har investeret i rammerne, er det nemt at udskifte plakaterne, når væggen trænger til noget nyt.

Plakater findes i alverden farver, former og materialer. Her kan du læse om tre typer, der er populære lige nu. De kan alle tre stå på egne ben eller indgå blandt andre billeder på en billedvæg. Hvis du allerede nu vil se nogle plakater, kan du få mere information lige her .

Definitionsplakater

Definitionsplakaterne kan du næsten finde i alle isenkræmmere lige for tiden. De er et kæmpe hit, hvilket er forståelig, for de falder virkelig i tråd med danskernes humor. Plakaterne er typisk meget stilrene med hvid baggrund og sort tekst. Teksten er en humoristisk, kærlig og lidt drilsk definition af en person, noget mad eller en ting. Plakaten fungerer rigtig fint på en billedvæg, da det er godt at veksle mellem billeder og tekst.

Definitonsplakaten er også en rigtig god gaveidé. Den passer til de fleste, og hvis du ikke kan finde den helt rigtige, kan du skræddersy en, der passer perfekt.

Museumsplakater

Museumsplakater er plakater der forestiller malerier fra de største kunstnere, så hvis du er til kunst, og kan lide at gå på museum, hvorfor så ikke bringe det hjem i stuen?

I den her kategori kan du både finde abstrakte og realistiske billeder. Igen er det en god idé at veksle lidt mellem dem, da det skaber variation på billedvæggen. Når begge dele indgår, skaber du også en god balance, hvor der er noget for enhver smag.

Praktiske plakater

De praktiske plakater er et nyt skud på stammen. Det er ting, du måske ikke umiddelbart forbinder med kunst, eller noget der bør hænge fremme på dine vægge. Men når du først kommer i gang, kan det faktisk være et sjovt twist, at der lige hænger en vaskeguide eller udskæringen af en ko der mellem Claude Monet, Picasso og din søns hjemmemalede zebra. Derudover er de rent faktisk også praktiske, hvis du f.eks. glemmer, hvad et bestemt vaskesymbol betyder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.