annonce

Intelligente e-handlere bruger intelligente partnere – og Clerk.io er den mest intelligente

Internethandel har taget store skridt i de seneste år, men der har manglet noget. Servicen, som den personlige medarbejder i butikken kan levere. Varen, du måske havde overset. Varen, du egentlig ledte efter. Den leverer Clerk.io nu til danske såvel som internationale e-handlere.

Det er efterhånden de små marginaler, der afgør om en enkelt webshop får succes, eller bliver spist op af konkurrenterne – og det er noget iværksættere og direktører bryder hjernen med på daglig basis. Hvordan får man den unikke konkurrencefordel, der får vægten til at vippe til den rigtige side?

Et godt bud til at besvare det spørgsmål er Clerk.io; et dansk softwarefirma, der kan levere noget, som ingen andre kan – og så alligevel ikke. De kan levere noget som mange kan, men bedre.

Clerk.io kan være en vanskelig størrelse at beskrive. Man kan tillade sig at kalde det en fleksibel søgemaskine, en intelligent produkt-matchmaker og man kan kalde det et kundehåndteringsprogram. De er alle lige gældende, for Clerk.io mestrer alle disciplinerne, men det kan stadig være svært at sætte sig ind i, hvad det betyder for en hvilken som helst virksomhed.

Sådan er det med det meget software, men tager man en tur op i de virtuelle højder og kigger ned, ja, så virker Clerk.io faktisk ret lige til.

Når det er implementet på en e-handelshjemmeside, så viser den de mest relevante produkter på baggrund af den givne søgning. Men er det ikke altid sådan? Nej, og det er der mange e-handlere, der kan skrive under på.

Clerk.io skaber resultater

Og, når det er implementeret på en side, viser Clerk.io de mest relevante og relaterede produkter til brugeren, alt afhængigt af hvad de har i kurven – og det giver resultater. For Unisport svarede de resultater til mere end fordobling af deres omsætning:

”I løbet af en 3-måneders A/B splittest slog Clerk.io vores tidligere udbyder med 143% i ekstra omsætning fra produktanbefalinger,” fortæller Filip Domagala, bestyrelsesformand for Unisport A/S.

Og det er langt hen ad vejen takket være Clerk.ios evne til at varetage en brøkdel af den service, som tidligere har ligget på skuldrene af sælgeren i butikken. Det er evnen til at forbinde kunder med de varer, som de reelt efterspørger, og dem de ikke vidste, de havde brug for.

”Clerk.io er specialister inden for deres felt. Du føler dig altid sikker på, at du arbejder med kompetente folk og den fremmeste software på markedet,” som Kasper Broue Meinertz fra Mads Nørgaard A/S beskriver det.

Og det er essensen af Clerk.io. Det er virtuelt, men det giver en hvilken som helst webshops kunder fornemmelsen af, at de står i en fysisk butik. Der bliver taget hånd om dem fra de lander på forsiden, til de har navigeret sig igennem checkout.

Det kan de fleste iværksættere og e-handlere godt skrive sig bag øret. I Danmark og i udlandet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.