annonce

iPhone 12 er endnu en genistreg fra Apple

Apple-entusiaster verdenen over har ventet i spænding på, at de nye iPhones langt om længe ville se dagens lys.

Den 13. oktober trådte Apples direktør langt om længe frem på scenen og løftede sløret for, hvordan elektronikgigantens nyeste smartphones kommer til at se ud.

iPhone 12 kan forudbestilles om få dage og byder på spændende indmad i et spændende design, og så er den (naturligvis) bygget til 5G-netværket, som løfter din smartphoneoplevelse til nye højder.

Et nyt, men velkendt design

Apple er kendte for aldrig at gå på kompromis, når det kommer til deres design. Det gør de naturligvis heller ikke med iPhone 12, som rent designmæssigt tager kegler. Med denne model sender Apple tankerne mod tidligere modeller, og vi skal faktisk en tur ned ad Memory Lane til iPhone 3 og 4 for at finde designinspirationen.

iPhone 12 byder på et mere ”kantet” design, end vi har set længe, og det fungerer imponerende godt. Samtidig er de nyeste iPhones nemlig slankere end nogensinde før. iPhone 12 er hele 11 % tyndere end tidligere modeller – og dét på trods af et markant boost i indmaden.

En revolutionerende chip gør din brugeroplevelse endnu vildere

I de nye iPhones finder du en revolutionerende A14 Bionic-chip, som gør din brugeroplevelse til noget ganske særligt. Telefonerne byder på en fire-kernet GPU samt en seks-kernet CPU, og begge dele er 50 % hurtigere end nogensinde før.

Foruden at der er sket nogle seriøse forbedringer ift. indmad gælder det også, at Apple har taget førertrøjen på og for alvor sat skub i 5G-netværket. Alle deres nyeste iPhones er udviklet med netop det nye 5G-netværk for øje, og det betyder, at du får en markant bedre oplevelse hvad end du streamer, surfer eller spiller.

Netop når det kommer til gaming har Apple valgt at gå skridtet videre og én gang for alle markere, at smartphonen i lige så høj grad kan bruges til gaming, som en PC kan. De har nemlig allieret sig med Riot Games, som inden længe lancerer et helt nyt League of Legends specifikt til smartphones.

Apple tilbyder en eminent skærmoplevelse – på samtlige modeller

iPhone 12 findes i fire forskellige versioner: Mini, Pro, Pro Max og den ”almindelige” iPhone 12. I tidligere generationer af den populære smartphone har det været kutyme at give Pro-modellerne en særligt lækker skærm, imens man på de andre har måttet ”nøjes”. Sådan er det ikke længere. Med iPhone 12 kan alle brugere se frem til en lækker Super Retina XDR OLED-skærm, som mildest talt overgår din vildeste fantasi.

Uanset dit behov – og dit budget – får du her en luksuriøs smartphone, du vil elske at benytte til daglige gøremål såvel som til streaming og gaming. Samtidig er iPhone 12-modellerne naturligvis udstyret med vanvittige kameraer, der gør det let som en leg at tage smukke billeder.

Kort sagt får du med iPhone 12 – endnu en gang – en Apple-smartphone, det ikke er muligt at sætte en finger på. Apple sætter barren højt og har igen-igen bevist, at der er god grund til, at de har så store markedsandele, som de har.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.