annonce

Jeg vil gerne genvinde min selvtillid... Hvad gør jeg?

Alt for mange lever med dårligt selvværd, uden selvtillid og med et dårligt selvbillede. Det kan skyldes mange ting blandt andet et ydre, som man ikke er tilfreds med selv – Et ydre personen ikke hviler i.

Det findes der heldigvis løsninger for, da man kan få lavet målrettede behandlinger i forhold til kosmetiske gener. Svaret er plastikkirurgi.

Hvad er plastikkirurgi?

Plastikkirurgi har været benyttet i mange år efterhånden. Det hele menes at stamme tilbage fra 1800-1900 tallet, hvor man havde et ønske om at ændre på udseendet i forbindelse med forskellige tragedier, eksempelvis en såret soldat. Her havde man ønsket om at ændre på det kosmetiske.

Sidenhen er det blevet meget populært og i takt med videnskaben, er det plastikkirurgiske arbejdet blot blevet bedre. I dag kan personer blive behandlet for det meste, og det er stort set kun fantasien, som sætter grænserne.

Hvilke behandlinger kan en plastikkirurg hjælpe med?

Som nævnt ovenfor er det kun fantasien, som sætter grænserne indenfor den plastikkirurgiske verden. Hvis man har et behov for en bestemt behandling, og den ikke udføres i Danmark, kan man altid søge til udlandet, hvor behandlingen højst sandsynligt vil være mulig at få. Der er landet i Europa, som har et godt ry for plastikkirurgi.

Når det kommer til behandlinger, kan man få lavet plastikkirurgiske behandlinger i og omkring ansigtet, hvor behandlinger som Facelift og Øjenlågsoperation blot er to af dem.

I forhold til armene er det populært at få fjernet overskydende fedt fra overarmene – bedre kendt som ’mormorarme’.

Der er også en del, som vælger behandlinger i forbindelse med brysterne, hvor patienter enten ønsker større eller mindre bryster.

Generelt er plastikkirurgi en individuel ting, da alle personer er forskellige, og har forskellige behov. Hvis du gerne vil have lavet plastikkirurgi i Danmark, så kunne det eventuelt være Pfeiffer Plastikkirurgi du skal have fat i.

Hvem får foretaget plastikkirurgiske behandlinger?

Det er meget forskelligt, men de hyppigste behandlinger er blandt andet brystoperationer, hvor kvinder er målgruppen. Det er især kvinder, der ønsker større bryster, som vælger implantater eller brystløft for at få deres bryster større.

Mænd får også lavet indgreb. En behandling som ’gynækomasti’ er meget normal blandt mænd, som har overskydende fedt omkring brystet, så det nærmest kan føles, som et par kvindelige bryster. Det kan man fjerne ved hjælp af denne behandling.

Overordnet kan det derfor konkluderes, at både mænd og kvinder får foretaget behandlinger. I forhold til alder er det også meget forskelligt, da både unge og ældre er målgruppen for de forskellige behandlinger.

Hvor finder jeg en god plastikkirurg?

Plastikkirurgi er ikke til at spøge med. Derfor handler det om at finde en god og erfaren plastikkirurg, som har stor ekspertise. Det handler i den forbindelse om at søge rundt på nettet for at se udvalget. Der er rigtig mange klinikker i Danmark, hvilket kan gøre det lidt svært at finde rundt i som kunde. De fleste klinikker har skrevet en masse info, som kan gøre dig klogere på dem og deres erfaring, hvilket vil stille dig bedre – ja, tilmed gøre dig mere tryg inden du skal behandles.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.