annonce

Kan du koge kartofler på under 15 minutter?

Skålen med de dampende varme kartofler har til alle tider været så godt som fast inventar på det danske middagsbord.

Noget tyder imidlertid på, at den ellers så populære rodfrugt lige så stille er på retur. I hvert fald viser undersøgelser fra Vidensinstitutionen Madkulturen, at vi danskere spiser langt færre kartofler i dag, end vi gjorde for bare få år siden.

Der kan være mange gode grunde til kartoflens exit fra hverdagsmenuen. En nærliggende forklaring er dog, at vi i det hele taget bruger mindre tid på at lave mad, ligesom vi sjældnere og sjældnere tilbereder vores måltider helt fra bunden. For eksempel bruger hele 26 procent af befolkningen mindre end 15 minutter på at lave aftensmad – og så kan det godt være lidt af en udfordring at få kogt nogle ordentlige kartofler, når der ikke er mere tid til rådighed.

Ikke desto mindre elsker vi stadig at spise, og det skal helst være lækkert. Gode råvarer, god smag, godt håndværk og ikke mindst god tid er alle uhyre vigtige komponenter, som tilsammen udgør det perfekte måltid. Men hvad stiller man op, når klokken er mange, ungerne er sultne og en rugbrødsmad ikke helt slår til?

Hos føtex ud af huset kan du bestille serveringsklar mad til middagsbordet, der smager, som om den er hjemmelavet. På den måde slipper du for at skulle bruge timer i køkkenet uden at gå på kompromis med den fuldendte madoplevelse. Hurtigt, bekvemt – og lige til spisetid.

Mad ud af huset: Det gode måltid gjort nemt

Uanset om du er til kartofler eller ej, så kan du med garanti få stillet sulten med føtex ud af huset. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige slags retter og tilbehør, der er nøje udvalgt og sammensat, så menuen reflekterer både årstid og sæson. Om der er mange munde, der skal mættes, eller om du blot er på udkig efter nem aftensmad til to, er ikke afgørende, for hos føtex ud af huset kan du bestille lige præcis så mange – eller få retter – som du ønsker.

Med føtex ud af huset er det gode måltid altid inden for rækkevidde, uanset hvor travlt du har. Du går blot ind på websiden og vælger den ønskede menu, tilbehør og antal kuverter. Herefter vælger du afhentningssted- og tidspunkt, inden du bestiller og betaler. Bagefter skal du ikke gøre andet end at dukke op til den aftalte tid, når maden er parat.

Sæt smag på hverdagen

Det gode aftensmåltid er hverdagens lille fest, som ingen bør snyde sig selv for. Derfor er der heller ingen grund til at nøjes med havregryn, selvom du er løbet tør for tid. Tværtimod er det ambitionen med føtex ud af huset, at god mad altid skal være let tilgængeligt - også selvom arbejdsdagen har været lang, og lysten til at gå i køkkenet er til at overse.

Det er imidlertid altid en fin idé at planlægge ugemenuen på forhånd, så du ikke behøver at stresse i sidste sekund. Derfor kan det også anbefales, at du bestiller din mad så tidligt som muligt, så du kan være sikker på, at den er klar, når du bliver sulten. Alle bestillinger hos føtex ud af huset skal dog lægges senest fire dage før den ønskede afhentningsdato, så kokkene kan nå at kæle for alle detaljer.

Bestil dit næste aftensmåltid hos føtex ud af huset – og gør hverdagen lidt nemmere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.