annonce

Kantpressere i høj kvalitet til større industri og mindre virksomheder

Der findes mange forskellige typer kantpressere til industri i høj kvalitet. Kantpressere fås i forskellige størrelser med forskellig kapacitet til forskellige gøremål.

Du kan få store industri kantpressere, som kan klare alle typer af buk til perfektion, og du kan få manuelle kantpressere til mindre behov og knap så kraftige materialer alt efter dit behov.

Hvad er en kantpresser?

En kantpresser er en meget præcis industrimaskine, som kan bukke stål- og metalplader til flere forskellige industrier og erhverv, som eksempelvis: VVS, mekaniker og byggeindustri. En kantpresser bliver også i nogle tilfælde kaldt for en bukkemaskine eller en kantbukkemaskine.

Hvordan fungerer en kantpresser?

Kantpresseren maser metalpladen ned i en form, som pladen således bliver bukket efter. Du kan benytte dig af en kantpresser til mange forskellige gøremål. Det kan være små og fine buk eller mere grove og store buk. Du kan ligeledes også indstille maskinen til at bukke i en bestemt vinkel, eller du kan eksempelvis også lave buk, hvor pladen bliver bukket fuldkomment.

En kantpresser er yderst nem at indstille, således at den udføre det helt rette og perfekte buk. Jo tykkere et materiale, desto sværere er det også at bukke det. I tilfælde vil du opleve, at bukkene bliver mere runde end kantede, fordi pladen er meget tyk. Hvis du vil have en kantpresser, som kan klare selv de mest komplicerede buk, skal du op i en af de større maskiner. Hvis du primært skal bukke tyndere materialer, eller hvis præcisionen af bukkene ikke er det mest essentielle - så kan en mindre maskine også sagtens udføre netop det arbejde.

Afhængig af hvilken virksomhed du ejer eller hvilken industri, du arbejder inden for, bliver der stillet forskellige krav til de forskellige kantpressere. I mindre virksomheder er kravet til præcision og nøjagtighed muligvis ikke ligeså stort, som det er i større industrivirksomheder, hvor det er mere vigtigt med nøjagtigheden af bukkene.

Brugt kantpresser til større industri og mindre virksomheder

Du kan med fordel investere i en brugt kantpresser frem for en ny. Det er naturligvis en fordel, når man sammenligner priserne med en ny model. De fleste steder, hvor du kan investere i en brugt kantpresser, tilbydes der garanti for, at den maskine du køber, er i god stand. Derudover kan du ved sælgeren få råd og vejledning i, hvilken type kantpresser der passer til netop din situation. På markedet af brugte kantpressere kan du finde en række forskellige modeller. Eftersom maskinerne er brugte, vil der naturligvis forekomme afvigelser i priserne for de enkelte modeller afhængig af standen deraf. Dette skyldes, at maskinerne vurderes individuelt på baggrund af, hvilken stand de er i, hvor og hvordan de er blevet brugt tidligere, samt hvor meget sælgeren eventuelt har sat dem i stand, inden de sælges videre til dig som kunde.

Der findes mange modeller, som du kan vælge mellem inden for kantpressere. Find præcis den som du favoriserer og læs om de yderligere specifikationer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.