annonce

Klimavenlige isoleringspaneler i verdensklasse

Når der skal bygges, er der meget at tage stilling til. Hvilke materialer skal man bruge, og hvad siger budgettet? Når der er tale om byggerier i f.eks. fødevareindustrien eller almindeligt boligbyggeri, er kravene store for at sikre et resultat, der er både sikkert og holdbart men også klimavenligt.

DC-System Insulation A/S leverer paneler, der på samme tid, sikrer isoleringen og stadig har fokus på holdbarhed samt klimaet.

Den ensartede, meget høje kvalitet og generationers erfaring, samt stor fleksibilitet på panelerne er opnået ved dygtigt håndværk, og et nøje gennemtestet produkt, der er baseret på et omfattende udviklingsarbejde og knowhow.

Dette har gjort DC-Systems paneler anvendelige til de fleste former for byggeri. Herunder alt fra kølerum, frostrum/fryserum, produktionslokaler, staldbygninger, facadebeklædning, husbyggeri til meget andet.

Alle panelerne findes i forskellige mål og overflader, såsom f.eks. stål, glasfiber, træ eller gips, hvilket gør at man som kunde kan få skræddersyet en løsning, der egner sig til netop det projekt, man skal i gang med.

Det der gør en forskel

Ikke nok med at selve isoleringen er vigtig, så er holdbarheden i form af styrke og stabilitet også en nødvendighed. DC-System har siden sin begyndelse i 1973 produceret millionvis af kvadratmeter paneler, og er meget bevist om dette.

Hvis ikke f.eks. et køle- eller fryserum er tæt, bliver energiforbruget alt for højt, og samtidig vil der i fryserummet komme fugtig luft igennem samlinger, hvilket bliver til isdannelser inde i fryserummet, til stor gene og fare for brugeren.

Udover dette er DC-Systems paneler nemme at holde rene og med indbygget dampspærre, sikrer man at svamp og fugt ikke kommer til at hærge i konstruktionerne.

Med disse initiativer opnår man som kunde høj kvalitet og holdbarhed i de materialer, man bruger i sit byggeri, samtidig med at materialerne holder varmen ude eller inde på en økonomisk og effektiv måde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.