annonce

Kniber det med at høre, og gider du ikke køre?

Der findes gode muligheder, hvis du har problemer med hørelsen, og ikke selv har mulighed for at komme til tjek.

Mange oplever meget bøvl ved at skulle have tjekket hørelsen. Hvor skal man gøre det, hvordan skal man gøre det og så videre. Af den grund, er der mange, der simpelthen ikke får gjort noget ved deres hørebesvær. Dette kan være et problem i mange hjem, da manglende hørelse kan være skyld i mange misforståelser eller generel forvirring. Det kan for mange være grænseoverskridende at skulle tage ind i en butik for at blive tjekket for dårlig hørelse, hvilket gør, at man helt undlader at få ens hørelse tjekket.

Hvad kan man gøre?

De fleste, som oplever hørebesvær er ældre mennesker. Ikke fordi at der er sket noget specielt, som har givet dem hørebesvær, men for mange er dette bare en del af alderdom. Den ældre befolkningsgruppe føler sig også sjældent tryg ved at skulle ud og køre, og de har til måske også gangbesvær. Dog findes der en meget let og simpel løsning på alt bøvlet med at skulle have tjekket sin hørelse - i hvert fald hvis man bor i Region Midt- og Nordjylland.

En mobil høreklinik

Lotte Møller, Audiolog, har en mobil høreklinik og kommer hjem til dig, så du slipper for besværet med at skulle ud og finde en høreklinik, og det at skulle ud og køre. På den måde kan du, i helt trygge og private omgivelser, få tjekket din hørelse uden besvær. Høremobilen har ikke nogen klinik, og kører udelukkende ud til folk, der har behov for at få tjekket hørelsen.

Høremobilen fungerer stadigvæk, som en almindelig klinik ville gøre, hvor du kan få tilskud, og du kan blive henvist til den af egen læge. Høremobilen kan også hjælpe dig med at søge tilskud, og hjælper dig ellers med alt inden for hørelse og høreapparater. Du får alt det, du normalt ville få ved en høreklinik, og så endda i de bedste omgivelser, hvilket er dit hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.