annonce

Kørende høreklinik med gratis høreprøve

Vidste du, at der findes en kørende høreklinik med gratis høreprøve? Det er supersmart for dig, der ikke ønsker at tage til øre-næse-hals-lægen. Uanset om grunden er, at der er en pandemi, der hærger, at du ikke er så mobil, at du ikke er tryk ved lægeklinikken, eller noget helt andet, der gør, at du ikke får foretaget en høretest, så kommer den kørende høreklinik til dig.

Alt for mange mennesker lider af dårlig hørelse. Det er ikke sikkert, de altid har gjort det, for hørenedsættelse kan komme snigende med alderen. Og det er derfor heller ikke sikkert, de har opdaget det. Sådan kan det også være med din hørelse. Så kontakt den kørende høreklinik.

Få en gratis høreprøve

Én ting er at høre dårligt – eller måske høre dårligt. En anden ting er at få foretaget en høreprøve, som du skal betale for og bagefter måske også skal bekoste høreapparater. Det er der ikke meget ved.

Og selvom høreprøven er ganske gratis, så er det stadigvæk professionelt, audiologisk uddannet personale, der foretager den. Og du får også råd og vejledning af de dygtige og venlige fagfolk.

”Det er en fornøjelse at kunne være folk behjælpelige med at finde et høreapparat , der passer perfekt, så de kan få glæden og hørelsen tilbage i deres liv”, udtrykker Jeanette fra BetterSound. Jeanette er en del af holdet i den kørende høreklinik med gratis høreprøve.

Har du nedsat hørelse – kontakt den kørende høreklinik

Er du i tvivl, om du har nedsat hørelse, så er der nok noget om snakken. Benytter du dig ofte af undskyldninger for, hvorfor du ikke har hørt dit eller dat? Eller tager du tidligere hjem fra komsammener og fester, fordi du synes at samtalerne ender med blot at være støj, så du ikke får noget ud af dem? Så er det helt klart en god idé at få foretaget en høretest.

For ikke alene går det ud over dit sociale liv, det kan også blive farligt for dig. Hvis du f.eks. overhører et udrykningsfartøj i trafikken. Eller du ikke kan høre, at din røgalarm bipper, fordi den trænger til nyt batteri.

”Det er supernemt. Du behøver ikke at tage til din egen læge først. Du booker bare en tid, så kommer vi forbi i vores kørende høreklinik i hele Nordjylland ”, forklarer Jeanette som afslutning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden