annonce

Kom af med din gamle bil på en fornuftig og miljørigtig måde hos KD Handel

Når man arbejder med gamle biler, oliefilter og kemikalier, så er det meget vigtigt, at disse bliver håndteret korrekt, så det ikke skader miljøet. I en tid, hvor der indføres adskillige tiltag, der skal tilgodese miljøet, så skal de farlige væsker og olier i bilen håndteres og destrueres på en rigtig måde.

Autoophug <i>-</i>

Autoophug -

I daglig tale er autoophug også kendt som en form for bilkirkegård, hvor autoophuggeren sørger for, at genbruge store dele af din bil og håndtere olie og kemikalier korrekt. Brugte reservedele videresælges, hvor det resterende af bilen skrottes og metallet smeltes om, så det kan bruges andre steder og dermed skabe værdi andre steder.

Autoophug er en gevinst for miljøet og for dig. Står du med en bil, som ikke længere kan bruges, så gør Moder Jord og dig selv en tjeneste og indlever skrotbilen ved en autoophugger og få en skrotpræmie for bil hos autoophug i Nordjylland.

Autoophug i Jylland

En skrotpræmie er en ordning, som omhandler personbiler med en maksimumkapacitet på ni personer og små varebiler under 3,500 kg., hvor disse køretøjer skal være ansvarsforsikret. Indlevering af disse biler til ophugning giver ret til skattefri skrotningsgodtgørelse på 2,200 kr.

Der er mange autoophuggere at vælge mellem, og her er det vigtigt, at du vælger en autoophugger, der er registeret og godkendt af Miljøstyrelsen. Vælger du skrothandler KD Handel vælger du en ISO Certificeret autoophugger, der yder professionel nedbrydning i hele Vendsyssel.

KD Handel er din garanti for en miljømæssig og forsvarlig løsning, når din skrotbil kører sine sidste kilometer og tiden er inde til at blive ophugget, så bilen kan blive genbrugt andre steder. Her kan du se frem til et kompetent personale, der sætter miljøet og din bil som førsteprioritet.

500,- som ekstra bonus

Den førnævnte skrotpræmie bliver udbetalt direkte på din Nem konto, og hvis du indleverer din bil hos KD Handel, hvis adresse er Minkvej 3 9990 Skagen, så får du en ekstra bonus på 500,-. Nemmere og bedre bliver det altså ikke hos KD Handel.

Standarden for sikkerhed, kvalitet og kundetilfredshed sættes højt, når du indleverer din bil hos KD Handel. Gode kunderelationer er et vigtigt element for KD Handel, og de går gerne det ekstra skridt for dig, så du er sikret den bedste oplevelse.

Din professionelle autoophugger i Nordjylland

For at gøre nemt endnu nemmere hos KD Handel, så finder du en tjekliste og anbefalinger på deres hjemmeside, når du indleverer din bil til skrotning. Her finder du også en guide til hvad du skal medbringe, hvis du ikke bruger NemId.

KD Handel fokuserer på, at oplevelsen er så let og hurtig som mulig. Du slipper udenom forstyrrende indtryk, så indlevering af din bil lever op til dine forventninger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;