annonce

Kom godt ind i hestenes verden - læs mere her

Det er så fedt, hvis man har en hobby, som man kan dele med andre. Hvis der er noget, man er passioneret omkring, så er det fedt at møde andre, der har det på samme måde.

Det er ikke altid, at disse mennesker lige er i ens omgangskreds, men det er der, det er så fedt, at internettet eksisterer. Her kan man nemlig møde folk fra alle steder i landet, der deler den samme interesse som dig. Hvis du gerne vil mere ind i hestenes verden og måske også møde andre, der også er det, så kan du med fordel læse med i denne artikel.

Se live streams af events

Der kan være mange events i hesteverdenen. Der er stævner, spring, dressur og så videre. Hvis man virkelig er en hestenørd, så er det typisk sådan noget, man synes, der er vildt spændende at følge med i. Det kan du med fordel gøre, hvis du klikker dig ind på zibrasportequest.com . Her får du også et nemt og overskueligt overblik over de forskellige stævner, og hvornår de foregår. Her kan du købe billetter, så du kan følge med i det hele.

Vis os din pony

Du synes sikkert også, at det er spændende at se, hvilke heste eller ponyer andre entusiaster har. Inde på ZibraSport er der en hel underside, der er dedikeret til folk, som viser deres ponyer frem, mens de fortæller et par ord om deres ven. Det er altid spændende at se, hvilke erfaringer og eventuelle udfordringer andre har.

Et fællesskab for hesteelskere

Det er så fedt, når man kan møde nogle, der er interesserede i det samme, som man selv er. Det kan som sagt bare være svært i den virkelige verden. Men inde på ZibraSport kan man nok godt regne med, at det udelukkende er hesteentusiaster, der besøger denne side. Her kan man også skrive kommentarer og chatte med andre, og det er altid hyggeligt at danne relation til nogen med samme interesse.

Deltag i konkurrencer

Inde på siden har du også mulighed for at deltage i en række fede konkurrencer. Det er altid fedt, hvis man kan vinde noget i en konkurrence, for det er bare som at få en ekstra gave. Du kan f.eks. vinde medlemskab til hjemmesiden, eller du kan vinde udstyr til din hest. Du skal naturligvis løbende holde øje med, hvilke konkurrencer der dukker op, for det er klart, at det er noget, som skifter. Det kan være, at du skal til at tjekke hjemmesiden ud og se, om det er noget for dig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.