annonce

Kom ud af huset og lad kreativiteten få frit løb

Skal du eller din virksomhed afholde møde eller konference, men trænger I til at komme væk fra computerskærmen, kan I med fordel booke et mødelokale væk fra vante omgivelser.

I denne artikel kan du finde inspiration til, hvor du og din virksomhed kan afholde jeres næste møde med mulighed for at inhalere den friske luft og nyde frokostpausen i skøn natur.

Møder i alle størrelser og former

Grundet corona virussen har virksomheder måtte tænke i kreative metoder i forbindelse med afholdelse af møder og konferencer. For mange har hverdagen været præget af online møder via Zoom og Teams, hvorfor man måske mere end nogensinde før trænger til at komme ud i den friske luft. Befinder I jer i Nordjylland findes der flere steder, som udbyder lokaler til møder i alle størrelser og former - hvad enten I skal afholde møde, workshops eller seminarer.

I Hobro finder I Verdenskortet v/Klejtrup Sø, som tilbyder mødelokaler i forskellige størrelser. Midt i et unikt naturområde finder I lokaler, hvor I kan afholde møde i rolige og smukke omgivelser. Trænger I til frisk luft, har I mulighed for at strække benene og gå en tur i den hyggelige park. I frokostpausen kan I også her tage et slag minigolf eller lave teambuilding blandt parkens attraktioner.

Få jeres eget private mødehus

Ønsker I et mødelokale, hvor I kan sidde privat, uforstyrret og ikke mindst med behørig afstand, kan I hos Verdenskortet v/Klejtrup Sø booke jeres helt eget private mødehus. Verdenskortet er et naturskønt område, som tilbyder mødelokaler i smukke og rolige omgivelser. Til jer der ønsker at afholde møde, ansættelsessamtaler eller lignende i ro og mag, tilbyder Verdenskortet et privat mødehus, kaldet Sørensminde.

Sørensminde er et smukt, charmerende, stråtækt hus, som med garanti vil bidrager med en hyggelige stemning til jeres næste møde. Sørensminde kan rumme op til 50 personer, men er også ideel til de mere private og mindre møder. Med egen private p-plads og terrasse, danner Sørensminde en fantastisk ramme for en dag med møder, brainstorming eller seminarer.

Hold jeres næste møde i naturskønne omgivelser

Søger du eller din virksomhed mødelokale i Hobro , kan I med fordel kontakte Verdenskortet v/Klejtrup Sø. Kom og inhalere den friske luft og lad kreativiteten udfolde sig i naturskønne omgivelser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.