annonce

Kombinér din landmandsuddannelse med en studentereksamen

Drømmer du om en uddannelse med x factor? Så er er EUX på Lundbæk det rette valg. EUX-uddannelsen kombinerer det bedste fra to verdener.

Du får en uddannelse som landmand og en gymnasial eksamen i én pakke – i et stærkt samarbejde mellem Aalborg Handelsskole og Nordjyllands Landbrugsskole.

Bliv klogere på EUX Landmandsuddannelsen og hvorfor du bør overveje denne uddannelse.

Hvordan er uddannelsen sammensat?

Uddannelsen veksler mellem skoleophold og praktikforløb. Når du er på skole har du ikke historie, tysk eller oldtidskundskab men derimod fag som matematik, erhvervsøkonomi og innovation. Du modtager kreativ og nytænkende undervisning. Og går du med en drøm om at blive selvstændig landmand, så kan EUX-Landmandsuddannelsen give dig gode kompetencer hertil.

Under dine praktikforløb har du også mulighed for at placere noget af tiden i udlandet. Dette vil give dig en oplevelse for livet!

Fokus på fællesskab

Du tilbydes at bo på skolens attraktive kostskole, som giver dig et stærkt socialt fællesskab og en masse sjove oplevelser i efter skoletid. Du får også rig mulighed for at diskutere og opnå ny viden i fællesskab med dine medstuderende, som har samme interesser i landbruget som dig selv.

Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med dine medstuderende og efter den lange skoledag, kan du slappe af, lave lektier og meget andet sammen med dine medstuderende på skolen. Du får derfor ikke blot en uddannelse men også nye bekendtskaber, som varer hele livet.

Derfor skal du vælge en EUX landmandsuddannelse

EUX landmandsuddannelsen giver dig gode fremtidsmuligheder, da du både har jobmuligheder i landbruget og samtidig også har mulighed for at gå direkte videre til Landbrugets Lederuddannelser; Agrarøkonom eller Produktionsleder.

Ønsker du at uddanne dig yderligere, er EUX fagene også adgangsgivende for uddannelser på universitetet.

Er EUX landmandsuddannelsen noget for dig?

Er du interesseret i landmandsuddannelsen kombineret med EUX-fag, kan du læse mere om uddannelsen Nordjyllands Landbrugsskoles hjemmeside. Her skriver de blandt andet om opbygningen af uddannelsen samt mulighed for bolig på skolen. Du kan læse mere om din fremtid som EUX landmand her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.