annonce

Konfirmand 2020: Hvordan skal din konfirmationsfest se ud?

For mange teenagere byder det kommende forår på et af livets største fester, men hvordan skal drømmefesten lige skrues sammen? Der er heldigvis masser af inspiration og kyndig vejledning at hente.

Ligesom forårets blomster begynder at spire, gør forventningerne og spændingen det også, når man i konfirmationsalderen skal træde ind i sine ungdomsår. Konfirmationen er en helt særlig dag, og derfor gør man ofte noget ekstra ud af festen.

Forberedelserne

Som konfirmand indgår man i en kirkelig ceremoni, hvor man med sin forudgående undervisning bekræfter sin dåb. Det er et overgangsritual, fra barndommen til ungdommen, og udgør derfor også et af livets store fester og et varigt minde for både konfirmand, forældre og familie.

For mange er konfirmationsforberedelserne sikkert allerede i gang: Ugentlige forberedelser hos en præst, shopping af det stiveste puds, booking af flotte lokaler m.m., men det er som oftest festen efter kirken, som størstedelen af konfirmander ser mest frem til, og det er også her, gode og kreative idéer gør sig gældende for den perfekte dag. Personlige og unikke invitationer og pynt sætter rammerne for en helt særlig fest.

Hver fest sit tema

Givet, at det er en helt særlig dag, vil man også, at festen, pynten, borddækning og alt det andet til konfirmationsfesten er i overensstemmelse med sine personlige præferencer. Det kan være et omfattende projekt at gå i gang med.

Heldigvis står Gavlhuset klar til at inspirere og personliggøre konfirmationsfesten.

Med et stort udvalg og personlig vejledning har Gavlhuset konfirmanden i centrum. Hent inspiration fra massevis af mapper, fyldt med af billeder og opstillinger i gennemførte temaer, og sammensæt et unikt tema, du som konfirmanden ønsker, ud fra din egen smag, yndlingsfarver og interesser. Med personlig vejledning og ekspertise får man som kunde sin helt særegne borddækning, indbydelser, bordkort, menukort og takkekort, så de hele passer sammen.

Det er ikke kun på kreativiteten, Gavlhuset har sin force. Hjælp er også at hente til det praktiske; for hvor meget karton skal man lige bruge til indbydelser og bordkort til 50 gæster, og hvordan folder man egentlig en serviet pænt?

Alt under et tag

Her findes alt under et tag: Indbydelser, bordkort, menukort, dug, løbere, levende lys, foldede servietter, fade, vaser, bånd og pynt til bordet. Det er detaljerne, der gør prikken over i’et på den specielle dag, og på denne måde laves en rød tråd gennem alle festlighederne til din konfirmation i 2020.

En anden bonus, ved at lade Gavlhuset hjælpe til årets fest, er det kreative konfirmandkursus. Med ekspertise i kortfremstilling lærer man under en workshop at kreere flotte og matchende invitationer samt bord-, menu-, og takkekort. Her lyttes til alle idéer og ønsker, konfirmanden måtte have: Er fodbold, ridning eller noget tredje den helt store passion, kan der fremstilles et unikt tema i overensstemmelse med det. Noget kan laves på fem minutter, andet kræver mere forberedelse, som man bliver personlig vejledt i, således man kan skabe sit helt eget udtryk.

Under besøget er der plads til hele familien. Der er frisk kaffe på kanden til forældre, mens mindre søskende kan tegne i børneafdelingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.