Business

En konfirmation er ikke bare et ritual i kirken. Det er også en overgang fra barn til teenager, og det skal selvfølgelig fejres. Her får du nogle råd til, hvad du kan give den kommende konfirmand i gave.

Virksomhed

Helm

Telefon

97 21 23 48

E-mail

netbutik@helm.nu

Webside

https://www.helm.nu/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. maj 2019

Konfirmation: 4 gode gaver til konfirmanden

Den klassiske

Den nemme og den klassiske gave til konfirmanden er helt klart penge. Penge er nok det, konfirmanden får mest af, og det er derfor også en lidt kedelig gave at give, og du kan nok regne med, at du hurtigt vil blive glemt i bunken af kuverter. Hvis du endelig vælger at give penge som konfirmationsgave, kan du eventuelt gøre noget ud af det ved for eksempel at dekorere et træ med penge og give det til konfirmanden.

Gaven som skaber minder

Hvis du ønsker at give en gave, som skaber minder, skal du gå efter at give en oplevelsesgave. Det kan være alt fra en weekendtur til en rejse, til en middag eller brunch. Det kommer meget an på, hvad dit gavebudget er på. En hyggelig brunch og en biograftur er en sød gave, hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med. En rejse eller en tur er nok mere i den ekstravagante ende, som man nok mere kan forvente af et familiemedlem. Hvis det er en gave fra en klassekammerat, kan man også invitere på en overnatning med film, slik og hygge.

Den praktiske gave

Til en konfirmation, skal der være et par praktiske gaver. En praktisk gave kan være alt fra en ny jakke til nogle sko eller en ny computer. De fleste køber nok mere tekstiler i form af tøj, tasker eller sko. Det er vigtigt, at du forhører dig om, hvad konfirmanden kan lide, og hvad personen ønsker sig. Du skal nok regne med, at det kan være noget mærkevareeller moderigtigt.

Du kan også finde ud af, hvem konfirmanden er fan af, og hvad de har på, på deres instagram. Hvis du køber noget, som hendes idol også har, vil din gave uden tvivl blive et kæmpe hit hos konfirmanden. Hos Helm.nu kan du se et stort udvalg af moderigtigt tøj og tasker til drenge og piger. En cykel eller andet dyrere sportsudstyr er også en klassisk konfirmationsgave fra enten forældre eller flere familiemedlemmer.

Gaven som holder for evigt

Det kan være svært at finde på en gave, som holder for evigt, hvis det er det, man gerne vil give konfirmanden. Smykker så som ringe, halskæder eller øreringe er gode gaver til den kvindelige konfirmand. Det er dog en god idé at gå efter noget som er tidsløst, så konfirmanden også føler, at hun kan gå med det senere i livet. Til den mandlige konfirmand kan man give et flot ur i gave. Igen er det en god idé at vælge noget, som konfirmanden kan gå med senere i livet.

Nyheder udvalgt til dig