annonce

Kosmetiske behandlinger kan give dig ro i sindet

Tabuet er stort set brudt, og nu kan du næsten tale om, at få botox, fillers og andre skønhedsbehandlinger uden, at nogen rynker på næsen over det.

Normalisering af skønhedsbehandlinger

Det er de færreste der undgår, at være generet, eller direkte utilfreds, med et skønhedsrelateret dilemma. Derfor søger rigtig mange mennesker råd hos de kosmetiske klinikker, der nemt kan give et forslag til, hvordan diverse utilfredsheder kan udredes. Dette har førhen været utroligt tabubelagt, og er det nok i virkeligheden stadig, men der er kommet exceptionelt meget fokus på, at normalisere, især, botox behandlinger og fillerbehandlinger.

Hvilke områder bliver oftest behandlet?

Der findes næsten ikke det, du ikke kan rette op på - Alt lige fra en kløft i hagen og små læber, til smilerynker og rettelser på næsen.

Når der er tale om botox, er det oftest i forbindelse med rynker - det kan være alt fra bekymringsrynker i t-zonen, smilerynker ved øjnene eller de velkendte panderynker. Hvis man derimod ønsker større læber, en mere jævn næse eller en mere defineret kæbelinje, så bliver dermal fillers oftere nævnt hos klinikkerne.

Metoden, behandlingen udføres ved, udvælges udelukkende alt efter hvilken type behandling man ønsker.

Hvad er forskellen på botox og filler?

Det er især de sidste fem år, cirka, at fillers er blevet nævnt i forbindelse med skønhedsbehandlinger. Filleren injiceres, ligesom botox, med en meget tynd kanyle, i det relevante lag af huden, hvor man kan se effekten med det samme.

Denne metode holder i alt mellem 12-18 måneder, hvoraf virkningen fra botox langsomt falder efter 3-4 måneder. Ingen af de to metoder er således permanente løsninger, og skal vedligeholdes, men forskellen på de to behandlinger er stadig store.

Botox forhindrer musklerne i, at danne rynker og fordybninger, hvor dermal fillers simpelthen blot “fylder ud” der, hvor man mener, at man har brug for det.

Kosmetisk klinik i Aalborg

Hvis Aalborggenserne skal have undersøgt, hvorvidt en tur under nålen er noget for dem, kan de opsøge en kosmetisk klinik i Aalborg. Klinikkerne rådgiver og deler meget gerne ud af deres viden, så du får den behandling, du søger.

Det kan være rigtig svært at gå rundt med gener og utilfredshed over bestemte ting ved ens udseende, og derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, om man ønsker at gøre noget ved det. Nogle lærer at leve med det, andre kommer først videre efter et par rettelser - og her har disse behandlinger kommet virkelig mange mennesker til undsætning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.