annonce

Kunstige planter stiger i popularitet

Det er et kendt dilemma, at man køber en smuk buket blomster eller en plante til hjemmet, og så visner den efter få dage fordi de ikke har fået lys nok eller har fået for meget lys, ikke er blevet vandet eller er blevet vandet så meget at de druknede.

Det kan være svært at holde ægte planter og blomster glade, og i live for den sags skyld, og derfor er der mange, der investerer i kunstige planter, så de danske hjem har en chance for at bibeholde det lækre twist fra naturen. Denne artikel giver et overblik over de forskellige muligheder for kunstige planter, man kan købe sig til.

Evighedsbuketter til lyngbyvasen

I stedet for at købe en smuk og levende blomsterbuket, er der mange der vælger at købe såkaldte evighedsbuketter. Her er der tale om tørrede, behandlede blomster, der ikke tåler vand og blot skal stå i en tom vase. De skal ikke vedligeholdes, andet end at blive rystet fri fra støv i ny og næ, og så kan de holde i flere år, hvis man passer godt på dem.

Kendetegnet for evighedsbuketter er, at de som regel kommer i lyse farver, såsom pink eller gul. De har ofte også en speciel duft, som ikke nødvendigvis falder i alles smag, men som er med til at give en fornemmelse af, at man har blomster i hjemmet.

Kunstige planter til enhver smag

Ønsker man ikke en farverig og tørret buket, er der masser af andre muligheder på markedet. Det er eksempelvis muligt at få kunstige planter, der nemt kunne forveksles med den ægte vare. De er ofte så virkelighedstro, at man oprigtigt kan blive i tvivl, og er nødt til at røre for at finde ud af, hvorvidt det er en ægte plante eller ej.

Den slags kan virksomheden KunstigePlanter.dk levere, og de leverer både til private og erhverv.

Plantevæg til privat og erhverv

Som privat kan du både investere i almindelige gulvplanter, men hvis du er rigtig frisk, så kan du reservere en hel væg til planter. Plantevægge kan skabes både helt og delvist på væggen derhjemme, og det er naturligvis op til dig selv hvor stort et areal det skal fylde.

Især virksomheder med kontor og butik investerer i en plantevæg indendørs , og dette laves ofte i fællesområder eller ved fælles skrivebordspladser.

Giv plantevæggen en chance

Når vi lukker naturen ind indenfor, sker der noget helt særligt med humøret. Uanset om der er tale om en buket blomster, en troldegren med pynt eller en hel væg dekoreret med planter, ser vi et skift i humøret til den opmuntrende side. Det kan være en fantastisk investering, der kan give gode smil på læben.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.