annonce

Lækker belysning til haven

Det bliver sommer inden længe, og det betyder for de fleste, at der skal tilbringes en masse kvalitetstid i haven. Aftenerne bliver lange - og forhåbentligt varme - og skal nydes i selskab med familie og venner.

Belysning <i>-</i>

Belysning -

Derfor er det skønt at have et sted, man kan slå sig ned og bruge mange timer og ikke mindst et sted, hvor det er rart at være. Det kræver arbejde og finesse at passe og indrette sin have. Der er meget, man kan gøre for at få en hyggelig have. Leder du fx efter udendørsbelysning, kan det findes hos elvvs.dk. Der kan du finde mange produktkategorier, som kan understøtte et dejligt ude- såvel som indendørsliv.

Find gode lyskilder

Er du til de tidsløse skotlamper eller mere til stilfulde nedgravede spots? Elvvs.dk har begge dele og derudover også andre slags udendørs belysning. Nedgravede spots kan være flotte og elegante langs en sti eller i en græsplæne. De lyser haven op uden at kræve særligt med plads. Er du på udkig efter en mere romantisk stil, kan lanterne og lyskæder være det, du leder efter. Vær opmærksom på, at det ikke er alle slags lanterner og lyskæder, der kan overleve en tur i blæst og regn. Her er de mere faste lamper, som du kan finde ved elvvs.dk, nogle gode bud på lamper, der kan holde til lidt vind og vejr. Udover stil, så kan energirigtighed og lysstyrke være andre parametre, man kan vælge ud fra. Man kan fx også anskaffe sig en projektør til haven, hvis man har brug for et lidt kraftigere lys. Og man kan kigge efter, hvor mange timer en pære kan lyse samt vælge en med autosluk, så den fx selv slukker, når det bliver lyst.

Sikr hus og have

Det er rart at kunne tage hjemmefra uden at frygte uvelkomne gæster. En måde at modvirke indbrudstyve og andre skumle typer er ved at anskaffe sig en alarm. På elvvs.dk kan du finde flere slags alarmer. Så kan du hurtigt opdage både brand og ubudne gæster. Hvis du ejer ting af særlig værdi, kan du også få et nøgleskab samt en lås til at holde disse genstande ekstra godt beskyttet. Så kan du altid have ro i maven. Udendørs skal du huske at salte og rydde vejen, når det bliver koldt. Den opgave kan du nemt løse ved at anskaffe salt og sneskovl. Derudover kan både hus og have få brug for at blive holdt ved lige. Til det formål er det rart at have en opdateret værktøjskasse, så du ikke står og mangler en vigtig skruetrækker eller lignende, når du får brug for den. Her kan du også besøge elvvs.dk, som også har værktøj til bl.a. slibning og svejsning samt udstyr til, hvis du skal male huset.

God kundeservice hos elvvs.dk

Når du har været inde og købe ind til både hus og have på elvvs.dk, kan du forvente en god kundeservice efterfølgende. Det mener kunderne i hvert fald, idet de har mange (gode) anmeldelser på Trustpilot og er tilgængelige både på telefon og online via chat.
Elvvs.dk er en af Danmarks ældste netbutikker med salg af denne type produkter. Det betyder, at de har en kæmpe erfaring, som man ikke finder ret mange steder. Det er også meget rart at kunne samle sine køb, når man køber online frem for at skulle købe lidt i én netbutik, lidt i en anden netbutik osv. Det kan i så fald hurtigt blive dyrt i fragt. Når du kan købe både belysning, værktøj, VVS- og elartikler på ét og samme sted, er det noget nemmere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;