annonce

Lærerige asfaltmarkeringer til skolegården

Man behøver ikke at stoppe med at lære, bare fordi man har frikvarter. Man kan nemt sammenblande læring og leg i skolegården. Det kan for eksempel gøres ved hjælp af asfaltmarkeringer.

Her får du således et par gode ideer til lærerige asfaltmarkeringer i skolegården.

Først: Få fikset asfalten

Det er vigtigt, at du starter med at få fikset asfalten, hvis du vil lave kreative markeringer på den. Hertil kan du tjekke asfalt priser på at få lappet huller, sprækker og ujævnheder i asfalten. Så kan du få et overblik over økonomien til projektet.

En tabeltavle

En tabeltavle er oplagt at markere i en skolegård. Den kan nemlig være gavnlig for mange af eleverne i indskolingen, da det er en rigtig god måde at lære børnene om tal.

De små børn kan øve sig i at tælle til 20, 30, 50 og helt op til 100. De har altså god mulighed for at udfordre sig selv ved at indlære mere og mere af tabeltavlen.

Når tabeltavlen desuden er farverig, kan den lokke flere børn hen til den, så de kan have det sjovt med tallene.

Et landkort

Du kan også få markeret et landkort i skolegården. Det kan også være virkelig gavnligt for både små og store børn. Her kan man lære, hvor de forskellige kontinenter er henne. Man kan måske også genkende nogle forskellige lande på landkortet.

Du kan selv bestemme, hvor avanceret landkortet skal være. Det kan sagtens bare være en farverig skitse af landkortet, som ikke har kontinent- og landenavne på. Det kan også være en mere detaljeret markering af landkortet.

Et keyboard

Du kan også markere et keyboard på asfalten. Dette kan ligeledes være nyttigt for store og små børn. De små børn kan nøjes med at lære de forskellige bogstaver i alfabetet. De store børn kan blive bedre til at huske, hvor bogstaverne står på tastaturet.

Et kompas

Hvis børnene skal blive bedre til at forstå, hvor nord, syd, vest og øst peger hen imod, så kan du få optegnet et kompas i skolegården. Børnene kan ligeledes blive bedre til at bruge et kompas, når det er markeret stort og farverigt på asfalten.

En talslange

Du kan markere en sej talslange i skolegården. Dette er mest egnet til de små børn, som skal blive bedre til at tælle. Slangen vil dog bidrage rigtig fint som dekoration i skolegården med dens flotte farver.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;