annonce

Lars Godbersen: Sådan håndterer du curlingbørn

Lars Godbersen har spændende beretninger om konceptet curlingbørn.

Curling er en sport, hvor en sten skubbes hen over isen. Spillernes fornemste opgave er at feje foran den, så den lander, hvor den skal. Med begrebet curlingbørn menes børn, hvor forældrene fejer alle problemstillinger og udfordringer væk foran børnene. En slags misforstået kærlighed, hvor forældrene med deres gode hensigter berøver børnene evnen til for eksempel at håndtere modstand.

Begrebet er negativt, fordi man mener, at curlingbørn mangler evnen til at tage ansvar for noget som helst, og det vil hæmme dem resten af livet.

Lars Godbersen er direktør for det verdenskendte gymnastikshow Flying Superkids, som turnerer rundt med fascinerende shows, der indeholder flotte spring, danse og musikoplevelser. Curlingbørn vil få det svært i alle forløb, der er bare en smule krævende, og derfor er det spændende at høre om erfaringer med at pille curlingopdragelsen ud af de unge mennesker og træne dem til at blive professionelle, disciplinerede og motiverede.

Flying Superkids - det kræver en handlingens mand

Flying Superkids er et show, hvor børn i alle aldre springer rundt og giver flotte forestillinger. De turnerer verden rundt, så de skal kunne håndtere mange forskellige udfordringer, som de færreste børn ellers ville være klar til. Det kræver rigtig god og familiær vejledning.

Lars Godbersen holder foredrag, der handler specifikt om netop denne del af hans arbejde, og han har meget at fortælle. Han fortæller, hvordan han gennem mange år i Flying Superkids har lært, at god ledelse kræver handling.

Som “cirkusdirektør” hos Flying Superkids skal man være en handlingens mand, og det holder Lars Godbersen foredrag om. Det handler om motivation, disciplin og verdensomspændende showbizz.

Book et foredrag og bliv klogere på motivation, disciplin og verdensomspændende cirkusmagi

Lars Godbersen beskriver sig selv som vicevært, buschauffør, cirkusdirektør og reservefar. Det er blot nogle af de roller, han påtager sig som leder i Flying Superkids. Hans foredrag er spækket med anekdoter fra showbizz-verdenen tilsat en god portion humor og alvor.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du holder styr på Superbørnene i et berømt gymnastikshow, skal du booke et foredrag med Lars Godbersen i dag. Du vil kunne drage mange paralleller til din egen verden - om så det er inden for ledelse, opdragelse eller undervisning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.