annonce

Leder du efter den perfekte makker?

Der findes ikke noget bedre end at have et stykke tøj, som kan bruges til alt.

Vi kender alle til det med at have tøjkrise. Oftest opstår den i forbindelse med, at man skal noget vigtigt, og det sker selvfølgelig altid lige inden, at man skal ud af døren. Det er mildest talt stressende at opleve gang på gang, og det er med garanti også et irritationsmoment, der oftest opleves hos mændene landet over, selvom det nok er lidt af et kendetegn for kvinderne.

Når en mand har gennemlevet tøjkriser nok, kommer der et tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt at finde “den sikre vinder”, som virker hver gang. Det stykke tøj, som for altid skal eliminere tøjkrisen og det stykke tøj, der tilmed også altid ser godt ud.

Blazeren er din bedste ven

Jagten på det perfekte stykke tøj behøver dog ikke være lang, og det er der sikkert mange mænd, der vil blive glad for at høre. Blazeren er nemlig særdeles populær for tiden, og det er kun med god grund, at denne popularitet udelukkende bliver ved med at stige.

En blazer findes nemlig i et utal af forskellige designs, farver og mønstre, og det gør den særdeles anvendelig. Ved for eksempel at anskaffe sig en sort blazer, har man altid et stykke tøj på hånden, der kan bruges til enhver lejlighed - altså undgår man også den frygtede tøjkrise. Det betyder også, at man aldrig skal bekymre sig om, hvad man skal tage på til årets konfirmation, bryllup, fødselsdag eller byturen med gutterne. Det er en sikker vinder hver gang, og så er man heller ikke nødt til at gå på kompromis andet tøj, man har liggende, da den netop kan bruges til ethvert outfit.

Med en blazer er det tilmed også muligt at pifte den lidt op ved at vælge en speciel farve eller et specielt mønster, der gør den særdeles bemærkelsesværdig. Dette kan eksempelvis være, hvis man har et mere ensfarvet outfit på, og lige leder efter det sidst touch, som er med til at sætte prikken over i’et. Der er slet ingen tvivl om, at blazeren er et “must have” i enhver mands garderobe - så er han sikret den perfekte makker til alle slags arrangementer.

Blazeren kan bruges til lidt af hvert

Det smarte ved en blazer er uden tvivl dens evne til at kunne benyttes til flere forskellige slags outfits, og dette er uanset om den er sort, ternet eller andet. Noget, som er særdeles populært hos mændene lige nu, er kombinationen af en blazer og et par lækre chinos.

Et par chinos fås også i mange forskellige farver, og kombinationen af blazer og chinos giver et stilsikkert og afslappet look, der kan virke suverænt i flere forskellige sammenhænge. Nu hvor det snart er sommer, og temperaturen stiger, så er blazer og chinos den perfekte opskrift på et festligt look til sommerens kommende arrangementer.

Er man mere til et par jeans, så er kombinationen af et par jeans og en blazer også en udødelig sammensætning, og det sætter dermed kun et stor fed streg under blazerens utallige muligheder. Hos Gate 36 er der rig mulighed for at finde den perfekte blazer, chinos og meget mere, så tøjkrisen gang på gang kan afværges.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst