annonce

Legetøj købes i stor stil på nettet

De seneste 10 til 15 år er handlen via internettet taget til. I dag er det de færreste, der ikke har prøvet at bestille noget på internettet, og analyser samt rapporter viser år efter år, at e-handel er i vækst.

Der er dog stadig produktkategorier, som sælges på internettet, og som den almene forbruger ikke kender til. Selvom det i dag kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan købes på nettet, så er det alligevel ikke alle og enhver i Danmark, der har en idé om, hvor mange forskellige produktkategorier, der reelt set kan handles på nettet.

De fysiske butikker kæmper en brav kamp

Er man en fysisk butik i et mindre befolket område, så vil man helt naturligt kæmpe en brav kamp mod internetbutikkerne. Der er flere grunde til, at den almene danske forbruger er begyndt at handle på nettet. Nogle af de væsentligste grunde er følgende.

- Udvalget er markant større på internettet. Med få klik har man udvalg fra mange forskellige webbutikker foran sig. De fysiske butikker er nødsaget i at have et begrænset lager.

- Det er nemmere at finde den billigste pris på nettet. Det er utroligt nemt at sammenligne priser online, hvilket ofte fører til en besparelse for kunden.

- Varerne kan klikkes hjem fra sofaen. Mange forbrugere vil hellere handle fra hjemmet end at skulle ud i de fysiske butikker.

Med ovenstående grunde til at handle på nettet, er det bestemt ikke nemt for de fysiske butikker at kæmpe med om kunderne.

Legetøjsbutikker på nettet hitter

En af de produktkategorier, som i høj grad har vundet indpas i de danske hjem, er legetøjsbutikker. Grunden til dette kan være mange. En væsentlig årsag er dog uden tvivl, at forældre med børn ser fordele i at handle fra hjemmet af, da det kan blive uoverskueligt at skulle ud i byen.

På nettet kan i dag købes alt fra legemad og legekøkken til bamser og dukkehuse. Med andre ord er hele sortimentet fra de fysiske butikker at finde på nettet. Derudover er der ofte varer og mærker, som man ellers vil skulle køre langvejs for at kunne få fat i.

De store besparelser på nettet er heller ikke til at tage fejl af. Selvom det er en oplevelse at komme ud i de fysiske legetøjsbutikker, så er der i dag mange ting, der taler for at købe eksempelvis legemad hjem fra de virtuelle hylder. Er man tilmeldt et nyhedsbrev, så vil man endvidere ofte modtage rabatkoder fra tid til anden, som atter blot er med til at give forbrugerne incitament om at købe legetøj på nettet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.