annonce

Lidl baner vejen for kød af høj kvalitet

Hos Lidl finder du et stort udvalg af kød, der er af høj kvalitet. Udover kødets gode smag, har dagligvarekæden også gjort sig bemærket grundet deres store fokus på dyrevelfærd.

Hos Lidl muligt at finde et stort udvalg af kød fra produktserierne Vilstrupgård og Butcher’s i kølemontrerne hos Lidl. Mange af produkterne er mærket med Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Hos Lidl er det nemlig ikke ligegyldigt, hvor kødet kommer fra, og hvordan dyrene har haft det. Derfor har dagligvarekæden gjort det muligt for forbrugeren at få fingrene i to produktserier, der både har kvalitet og dyrevelfærd i fokus – og så endda til lave priser.

De beslutninger, vi træffer som forbrugere, har nemlig stor betydning for landbrugsproduktionen. Det handler ganske enkelt om udbud og efterspørgsel. Derfor har supermarkederne også et ansvar, som ikke bør ignoreres. Det er nemlig vigtigt at gøre det let for forbrugerne at handle med omtanke.

Vilstrupgård – dansk kød, når det er bedst

Vilstrupgårds produktserie varetages udelukkende af danske landmænd, der har sans for kvalitet og dyrevelfærd. På denne måde formår Vilstrupgård at bevare en høj kontrol over selve produktionen og samtidig sikre dyrene nogle gode levevilkår. Det giver i sidste ende forbrugeren mulighed for at handle ind med omtanke og følge sit hjerte.

Derudover består en stor del af Vilstrupgårds sortiment også af produkter, der er mærket med ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Det betyder, at produkterne lever op til en række strenge krav i henhold til dyrevelfærd. Når flere tilvælger produkter med dette mærke, vil efterspørgslen på produkter fra dyr, der har levet et yderst godt og sundt liv, ligeledes øges.

Vilstrupgård produktserie giver også forbrugeren nogle andre fordele:

- Kødet bliver altid vakuumpakket, hvilket forlænger kødets holdbarhed.

- Kødet bliver beskyttet, så friskheden og smagen bevares.

- Kødet modnes i emballagen, så det bliver mørt og smagfuldt.

- Kødet kan fryses ned i emballagen.

Butcher’s - udenlandske specialiteter til dig, der ønsker noget ekstraordinært

Produktserien Butcher’s bærer præg af et stort netværk, som Lidl har formået at opbygge gennem tiden. Serien består nemlig af særligt udvalgte udskæringer fra flere forskellige steder i verden, som importeres ind over landets grænser.

Her er der tale om alt fra hakket kød og Heregårdskoteletter til cuvettesteg af eksempelvis irsk Black Angus og mange andre interessante udskæringer. Denne unikke serie giver forbrugerne mulighed for at udforske kødmarkedet og forsøge sig med unikke specialiteter fra mange steder i verden.

Dagligvarekæden har nemlig et stort ønske om at kunne tilbyde forbrugerne flere forskellige kødtyper. Derfor er man hos Lidl også stolte over at kunne præsentere denne serie i alle kædens butikker.

Lidls stærke samarbejde med Dyrenes beskyttelse

Dagligvarekæden har et hav af forskellige kødtyper i deres kølemontre, der er mærket med ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”, hvilket giver den kræsne forbruger flere valgmuligheder.

Lidl arbejder hele tiden på at få flere af disse produkter ind i deres sortiment for at matche en positiv tendens, der har vist sig i danskernes købsadfærd. Flere og flere danskere vælger nemlig produkter med mærkeordningen til i stedet for fra, og det glæder dagligvarekæden sig over.

Det er dog vigtigt at vide, at der også er tænkt over dyrevelfærden ved de andre produkter i dagligvarens kølemontre. Både Vilstrupgård og Butcher’s har et stort fokus på kvalitet og dyrevilkår. Mærkeordningen har blot nogle meget strenge krav, som produkterne skal kunne leve op til, før de må tilføres mærket.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.