annonce

Løs fragtopgaver med kompetent vognmandsfirma

Når der skal transporteres maskiner, vogne, trailere eller andet, er sikkerheden naturligvis af meget vigtig karakter. Her kan der opstå mange komplikationer, hvorfor det er afgørende at være helt opdaterede på det sikkerhedsmæssige, og at chaufføren er kompetent.

Her kommer C.K. transport ind i billedet. De udfører vognmandskørsel i Nordjylland , men tager opgaver i hele Danmark. Når det kommer til opgaven, som de stilles overfor, er de fleksible, da de er vant til at håndtere lidt af hvert. Alle virksomhedens chauffører er uddannede efter de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, så det altid sikres, at maskinen kommer sikkert frem til sin destination.

60 års erfaring med vognkørsel

Som virksomhed kan C.K. Transport håndtere mange forskellige opgaver, der eksempelvis indebærer kørsel med tipvogne og tiptrailere, kranbiler, sættevogne, forvogne m.v, maskintrailere og blokvogne. Derudover tilbyder virksomheden også den mulighed at leje containere, som findes både åbne og lukkede.

C.K. Transport påtager sig opgaver i hele Danmark, og det er uanset om opgaven kræver, at der skal køres fra den ende af landet til den anden, eller om distancen er mindre. Med sin mangeårige erfaring er C.K. Transport vant til at håndtere en bred vifte af opgaver og har den indstilling, at der ikke er den opgave, de ikke kan klare.

Fokus på kompetence og kvalitet

C.K. Transports vognmænd er som nævnt udannede og opdaterede, når det kommer til de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige, når det kommer til vognmandskørsel. Som medlem af Dansk Transport og Logistik (DTL) følger de desuden også alle regler for sikkerhed som branchen stiller krav til.

Udvælgelsen af chauffører sker med fokus på, at alle opgaver kan udføres af en kompetent, dygtig og erfaren vognmand, så opgaven udføres til tiden samtidig med at det gøres på en sådan måde, at fokus altid er på sikkerhed og akkuratesse, så kunden altid står tilbage med et resultat, som de kan være tilfredse med.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.